-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Liežuvautoja“ žvaigždė Leighton Meester: vaidmuo filme „Pakvaišęs tėtis“ suteikė man visišką laisvę

Nuo šio penktadienio Lietuvos kino teatruose žiūrovus juokins naujoji komedija „Pakvaišęs tėtis“ (angl. „That's my Boy“) su garsiuoju komiku Adamu Sandleriu. Moteriško žavesio šiam filmui suteikė serialo „Liežuvautoja“ žvaigždė Leighton Meester.
Leighton Meester filme „Pakvaišęs tėtis“ (2012 m.)
Leighton Meester filme „Pakvaišęs tėtis“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Kaip portalui Ontheredcarpet.com sakė 26-erių aktorė, vaidmuo filme „Pakvaišęs tėtis“ jai suteikė laisvės ir galimybę atskleisti savo komiškąją pusę, kurią ji taip retai galėdavo pademonstruodama vaidindama madingąją aukštuomenės merginą Blair Waldorf  iš „Liežuvautojos“.

ACME Film archyvo nuotr./Leighton Meester ir Andy Sambergas filme Pakvaiaęs tėtis
„ACME Film“ archyvo nuotr./Leighton Meester ir Andy Sambergas filme „Pakvaišęs tėtis“

„Ši rolė mane visiškai išlaisvino. Galbūt gyvenime tai yra blogai, tačiau šįsyk filmavimo aikštelėje man buvo leisti visi nepadorūs juokeliai. Galėjau pokštauti apie bezdėjimą, skleisti juokingus garsus ir daryti keistus dalykus. Tačiau manyje išties yra tokio tamsaus humoro krislelis, tad buvo puiku“, – filmo premjeros metu sakė aktorė.

Filme „Pakvaišęs tėtis“ A.Sandleris vaidiną Donį Bergerį, vyrą, kuris susilaukė sūnaus būdamas trylikos su savo mokytoja. Šią jaunystėje vaidina Eva Amurri Martino, o vėliau filme – Susan Sarandon. Donio sūnus Todas (akt. Andy Sambergas) nutraukia ryšius su tėvu iškart po savo 18-ojo gimtadienio. Praėjus 12 metų jis ruošiasi vesti savo sužadėtinę. Būtent ja ir vaidina elegantiškoji L.Meester. Donis sužino apie sūnaus vestuves ir bando atkurti santykius, tačiau tikrieji jo kėslai – išvengti kalėjimo.

„Aš užaugau su Adamo Sandlerio filmais. Jis buvo mano didvyris. Jis nuostabus, jis vietoje improvizuoja, drauge sukūrėme ne vieną papildomą filmo eilutę“, – šypsojosi L.Meester. Ji vadino A.Sandlerį filmavimo aikštelės karaliumi. „Man buvo tikra dovana dirbti su juo“, – pridūrė aktorė

Kalbėdama apie savo filmo sužadėtinį, kurį vaidina A.Sambergas, mergina teigė, kad šis yra išties išskirtinė asmenybė. „Andy yra pats mieliausias, protingiausias, linksmiausias ir keisčiausias mano sutiktas vyrukas. Visas tai kartu paverčia jį nepakartojamu žmogumi“, – sakė ji.

Šmaikšti istorija, kaip pagiringas ir prasiskolinęs tėtis tuoktis pasiryžusio sūnaus ieškojo – Lietuvos kinuose nuo šiandien, rugpjūčio 3 dienos.

Intriguojantis filmo „Pakvaišęs tėtis“ anonsas:

VIDEO: THAT'S MY BOY - raunch-tastic Rated R trailer

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius