-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 05

Lanos Del Rey koncerte Vilniuje ošė beveik 12 tūkst. gerbėjų minia

Į vakar Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusį amerikietės Lanos Del Rey koncertą pirmieji ir ištikimiausi gerbėjai pradėjo rinktis dar 10 val. ryto, o vakarop prie arenos įėjimų jau būriavosi milžiniška minia. Iš viso į žvaigždės koncertą buvo parduota beveik 12 tūkst. bilietų, praneša koncerto rengėjai.
Lana Del Rey
Lanos Del Rey koncerto akimirka / Ugnės Jasinskaitės/Žmonės.lt nuotr.

„Koncertas tapo ne tik vienas didžiausių Lanos Del Rey muzikinėje karjeroje, bet ir Vilniaus „Siemens“ arenoje ir savo populiarumu gali būti lyginamas su tokių scenos grandų kaip „Metallica“, Kylie Minogue, Eltono Johno, Bryano Adamso koncertais. Atlikėja buvo labai patenkinta koncertu ir jos paklausyti susirinkusiais gerbėjais“, – žvaigždės įspūdžius pasakoja koncertą organizavusios bendrovės „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Vos tik scenoje pasirodžiusi dainininkė neslėpė džiugesio ir susijaudinimo matydama pilnutėlę areną ir ją, it deivę, garbinančią gerbėjų minią. Pastaroji ne tik kartu su žvaigžde „traukė“ kone visas jos atliekamas dainas, bet ir siuntė jai dovanas, neslėpė savo emocijų. Apie koncertą daugiau galite paskaityti spustelėję čia.

„Tokios ir taip susijaudinusios gerbėjų minios Lietuvoje seniai neteko matyti. Nesistebime, kai iš užsienyje vykstančių koncertų matome reportažus, kuriuose užfiksuoti iš laimės nuoširdžiai raudantys klausytojai, tačiau toks emocijų proveržis Lietuvoje neįprastas“, – teigia „Seven Live“ vadovas.

Tarsi atsidėkodama už meilę ir palaikymą, Lana Del Rey ne kartą leidosi nuo scenos ir gerbėjams dovanojo bučinius, apkabinimus, autografus, drauge fotografavosi, bendravo su jais. Tokia buvo ir anšlaginio koncerto pabaiga, kuomet mikrofoną nusiėmusi ir scenoje palikusi Lana Del Rey savo gerbėjams Lietuvoje skyrė daugiau nei 10 minučių.

„Kai, pasibaigus koncertui, didžioji minios dalis skirstėsi ištikimiausi Lanos Del Rey gerbėjai būriavosi arenos prieigose ir laukė iš arenos išvyksiančios divos. Jų laukimas nepraėjo veltui. Prieš sėsdama į automobilį, atlikėja skyrė laiko jos laukiantiems gerbėjams ir dar ilgokai dalino autografus ir fotografavosi“, – pasakoja J. Vėželis.

Prieš pat Lanos Del Rey koncertą bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ surengė socialinę akciją ir, padedama žvaigždės gerbėjų, skatino žmones vietoj spausdinto bilieto rinktis bilietą telefone ir taip tausoti gamtą.

„Esame paskaičiavę, kad bilietų spausdinimui lietuviai per metus sunaudoja apie 3,5 tonos popieriaus, kuriam pagaminti reikia ne mažiau kaip 60 suaugusių medžių. Esame socialiai atsakingi, todėl norime paskatinti žmones rinktis bilietą telefone ir atsisakyti spausdinto, juolab, kad bilietas telefone ne tik padeda išsaugoti mišką, bet ir yra patogesnis renginio lankytojui“, – tikina bendrovės „Tiketa“ vadovas Andrius Žiauberis.

Bilietu telefone naudotis ypač patogu renginių lankytojams, savo telefonuose turintiems „Tiektos“ mobiliąją programėlę. Beje, pastarosios turėtojai per vakarykštį Lanos Del Rey pasirodymą buvo kviečiami fiksuoti jo akimirkas ir, naudojantis „Tiketos“ mobiliąją programėle, dalintis jomis su savo draugais. Geriausių kadrų autoriams atiteko bilietai į įvairius renginius.

Lana Del Rey į Vilnių atskrido pirmadienio popietę, o išskrido ankstyvą trečiadienio rytą. Rytoj atlikėjos laukia koncertas Sankt Peterburge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius