-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irena Starošaitė, atsikračiusi 10 kilogramų, lieknėjimo maratoną tęs šokių sūkuryje

LNK televizijos surengtame projekto „Kviečiu šokti“ vakarėlyje buvo pristatytos dar penkios poros, kurios naujajame sezone suksis ant parketo. Ketvirtadienio vakarą, prie jau startavusių šokėjų, prisijungė ir žavioji dainininkė Irena Starošaitė.
Irena Starošaitė žavėjo ir šokiu, ir kūno formomis.
Irena Starošaitė žavėjo ir šokiu, ir kūno formomis. / BFL/ Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Garsi moteris, kadaise garsėjusi gan apvaliomis kūno formomis, susirinkusiuosius net privertė garsiai aiktelėti. Įsispraudusi į mėlynais blizgučiais nusagstytą mini suknelę dainininkė atrodė neįtikėtinai liekna.

Paklausta, ar gerokai patobulėjusiems kūno linkiams įtakos turi šokių repeticijos, moteris atviravo:  „Treniruojamės nuo birželio, dabar kai tik galiu, lekiu į Vilnių. Tačiau gudrybė ne tik šokiuose – dar prieš pakviečiant dalyvauti projekte buvau šiek tiek sukūdusi, nes lankau sporto klubą ir klausau asmeninio trenerio nurodymų.“

Moteris prisipažino, jog asmeninis treneris yra surikiavęs ir maitinimosi rėžimą. „Turėčiau valgyti penkis kartus per dieną, tačiau nelabai pavyksta. Treneris pyksta ir nuolat primena, kad nepamirščiau maisto“, – pasakojo I.Starošaitė. Anot jos, kažko ypatingo atsisakyti ir iš valgiaraščio išbraukti neteko, tiesiog stengiasi nepiktnaudžiauti ir jausti saiką.

Paklausta, kaip pati jaučiasi, žvelgdama į veidrodį, dainininkė kaip mat atšovė: „Jaučiuosi drąsiai!“ Moteris prisipažino, kad nuo sausio mėnesio jau atsikratė dešimties kilogramų, tačiau dėl tinkamai suderinto ritmo, jaučiasi išties puikiai.

BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Irena Starošaitė projekto „Kviečiu šokti“ pristatymo vakarėlyje.
Irena Starošaitė projekto „Kviečiu šokti“ pristatymo vakarėlyje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius