Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Andrius Butkus nuo naujo sezono šoks LNK šokių projekte

„Nepatikėsite, bet pasiilgau šokio, – šypsosi vienas mylimiausių Lietuvos šokėjų Andrius Butkus, ką tik pasirašęs sutartį su LNK ir nuo rudens pasirodysiantis televizijos šokių projekte „Kviečiu šokti“.
Andrius Butkus nuo naujo sezono šoks LNK šokių projekte.
Andrius Butkus nuo naujo sezono šoks LNK šokių projekte. / LNK nuotr.

Pastaruoju metu Andrius tobulina savo dainavimo galimybes projekte „Žvaigždžių duetai“, todėl galimybių pašokti lieka vis mažiau. „Vedu šokio pamokas, bet tai ne tas pats, kas šokti pačiam. Šokių projektai lieka kone vienintelė proga daryti tai, ką labai mėgstu“, – sako jis.

Nors tai bus jau ketvirtas Andriaus šokių projektas televizijose, jis naujojo sezono laukia su azartu. „Tai – ritmas, adrenalinas, naujos pažintys, nauja kompanija, publikos dėmesys, galimybė dovanoti dalelę savęs žiūrovams“, – sako Andrius Butkus.

Andrius Butkus savo karjerą TV šokių projektuose pradėjo nuo LNK televizijos šou „Šok su žvaigžde“, kuriame šoko su dainininke Viktorija Perminaite, vėliau šokti mokė Ingą Valinskienę ir Oną Kolobovaitę. Tačiau keturiskart pasaulio ir penkiskart Europos sportinių šokių čempionas televizijos šou likdavo vos per žingsnelį nuo finalo.

„Ir šįkart neinu laimėti. Man prizas nėra rodiklis. Noriu dar vieną moterį padaryti laimingą ir išpildyti jos svajonę išmokti šokti. Tikiuosi, kad į porą gausiu užsispyrusią, savo tikslo siekiančią, nebijančią darbo ir charizmatišką partnerę“, – sakė A.Butkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius