Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dukterų išvadinta stora, Ilona Penkauskienė nusprendė dalyvauti šokių projekte

„Kviečiu šokti“ dalyviai šokių salėse treniruojasi jau penkis mėnesius. TV laidų vedėja ir „Misis Lietuva“ Ilona Penkauskienė šoka vos penkias dienas ir jau šį šeštadienį žada drąsiai žengti į LNK „Kviečiu šokti“ aikštelę. Maža to, ji niekada nelankė jokių šokių ir nesimokė šokti. Tačiau šiai tvirtai ir visada puikiai nusiteikusiai vienai gražiausių Lietuvos moterų drąsos visada pakako.
Ilona Penkauskienė
Ilona Penkauskienė / „Scanpix“ nuotr.

„Dabar repetuojame šešias ir daugiau valandų per dieną. Namo grįžtu tik pernakvoti. Turime pasivyti tuos, kurie projekte nuo pradžios. Noriu išlikti projekte iki finalo“, – ryžtingai sako I.Penkauskienė.

Jos partneris profesionalus šokėjas Artūras Vilkonecas po pirmų treniruočių valandų nepatikėjo, kad „Misis Lietuva 2001“ ir „Mrs. World“ finalininkė I.Penkauskienė niekada nešoko. Susižavėjęs partnerės gebėjimais, jis žada, kad pora nuo pat pradžios projekte pasirodys kaip profesionalai. Ilona su Artūru šokių aikštelėje debiutuos su vienu sudėtingiausių šokių – rumba.

Ilona į šokių projektą buvo kviečiama nuo jo pradžios, bet, patyrusi traumą, pasiūlymo atsisakė.

„Per atostogas koja sugijo, grįžau į Lietuvą, įsijungiau LNK televiziją, pamačiau projektą ir suskaudo širdį. Nusprendžiau vėl susisiekti su projekto rengėjais“, – pasakojo Ilona.

Jos šeimyna dėl dalyvavimo šokių projekte pasidalijo į dvi stovyklas: šešiolikmetė ir keturiolikmetė dukros nuo šokių atkalbinėja, o mama su sese džiaugiasi.

„Kur tu eisi tokia stora!“ – dukters žodžius su juoko pliūpsniu prisimena Ilona. Ir štai dabar per dvi treniruotes – iš karto minus du kilogramai. Ar I.Penkauskienė įrodys dukroms, kad gali šokti? Atsakymai – jau nuo šios šeštadienio 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius