Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į projektą „Kviečiu šokti“ įsilieja Jeanas Claude‘as Edorhas (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą, iš projekto „Kviečiu šokti“ savo noru pasitraukus aktoriui Andriui Paulavičiui, tuščia vieta šou ilgai neliko.
Jeanas Claudeas
Jeanas Claudeas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Artistą projekte pakeitė sporto treneris, jau su grupe „69 danguje“dalyvavęs „Žvaigždžių duetuose“, juodaodis Jeanas Claude‘as Edorhas ir jo partnerė Elena Leonova.

Paklaustas, kas nugalės šį šokių projektą, kitoje laidoje debiutuosiantis ant parketo Jeanas Claude'as tik nusišypsojo. Žiūrovams jo dainos nelabai patiko, bet galbūt šokiais jau kitą šeštadienį egzotiškasis artistas pakeis nuomonę apie save.

Tuo tarpu šį šeštadienį šou lyderiais tradiciškai tapo Radži su partnere Ana Kapustina.

Vilija Matačiūnaitė po pasirodymo „Kviečiu šokti“ meilės istorijų vakare pravirko. Jiedu su Arturu Bajoru šoko pagal legendinę filmo „Titanikas“ meilės istoriją. Vilijos skruostais riedėjo ašaros. Tačiau po šio jautraus momento dainininkė sulaukė komisijos kritikos – neva vaidino ir dar neįtikinamai.

Po komisijos vertinimų Vilijai pasidarė dar skaudžiau. „Šiandien jie manęs nesuprato. Šįsyk vertino labai neprofesionaliai, – po pasirodymo kalbėjo Vilija. – Aš visai nevaidinau ašarų. Tiesiog šiandien buvo labai įtempta diena, pašlijo santykiai su partneriu, šokis buvo sunkus. Aš net iš džiaugsmo pravirkau, kad šokis pasibaigė ir mano mylimasis pagaliau nuskendo“. Tačiau užkulisiuose šnabždamasi, kad Vilija vis dar negali pamiršti savo meilės istorijos, nors su buvusiu mylimuoju išsiskyrė prieš pusę metų.

Jautrių pasirodymų netrūko ir daugiau – Jolanta Paulauskienė tapo įsimylėjusia geiša, Radži ieškojo vienintelės Pelenės, Rita su Karoliu tapo Jūrate su Kastyčiu, Natalija Zvonkė su Dainiumi Dimša šoko „Perl Harboro“, o Sakalas Uždavinys ir Viktorija – „Adamsų šeimynėlės“ meilės šokį.

Komisija aukščiausiai įvertino Jolantos Paulauskienės ir Andriaus Ukso meilės šokį. Žiūrovai labiausiai palaikė „Pelenės“ istoriją pasirinkusį Radži.

Šeštadienį keturios poros šoko ir sugrįžimo, arba vilties šokį. Į projektą galėjo sugrįžti operos solistas Egidijus Bavikinas ir Simona Aleksynienė, Seimo narys Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė, kurčioji šokėja Laura Valytė ir Vadimas Šuško, „Mis Lietuva 2008” Gabrielė Martirosianaitė ir Edvinas Kregždys.

„Tie, kas stebėjo komisiją, matė, kad plojome tik vienai porai. Vienbalsiai toliau projekte pasilieka Laura Valytė ir Vadimas Šuško“, – paskelbė komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Prie projekto, be Jeano Claude‘o Edorho ir Elenos Leonovos, prisijungė „Misis Lietuva“ Ilona Penkauskienė ir Artūras Vilkonecas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius