-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Šimukauskienė LNK projekte „Kviečiu šokti“: „Baisesnių moterų už mane nėra“

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacijoje po modelio ir rinkodaros specialisto Jono Stankevičiaus ir Livetos Paugaitės pasirodymo užvirė kalba apie grožį
Ieva Šimukauskienė
Ieva Šimukauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Paaiškėjo, kad komisijos narei Ieva Šimukauskienei Jonas atrodo gražus – gražus kaip Ispanijos rinktinės vidurio puolėjas Marcas Gasolis.

„Praėjusį kartą sakiau, kad esate panašus į Oksaną Pikul, bet vakar žiūrėdama krepšinį supratau, kad jūs panašus į Gasolį. Jūs su partnere abu tokie gražūs, kaip iš vitrinos. Blogąja prasme. Norėtųsi, kad šokių aikštelėje nebūtumėte tik gražūs. Nebūtumėte sukaustytas lyg Buratinas“, – karčių žodžių negailėjo Ieva.

Tačiau išgirdusi komisijos kolegos Aisčio Mickevičiaus pastabą apie pačios išvaizdą, Ieva pasiuto. „Aš esu labai baisi moteris. O su tais trumpais plaukais iš viso baisesnių moterų už mane nėra. Bet aš kaip nors išgyvensiu“, – nukirto ji, pasipuošusi nosį J.Stankevičiaus pamestais akiniais. „Kurmis atrodo gražiau“, – neišlaikė komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Tai buvo ne vieninteliai komisijos narių komplimentai vienas kitam LNK tiesioginėje transliacijoje. A.Mickevičius I.Šimukauskienę ne tik pavadino moterimi drakone, bet ir paprašė paspjaudyti liepsnomis. O kai V.Pauliukaitis pamėgino  jį sudrausminti, gavo ruonio pravardę. „O tu – Vinipuchas“ (Mikė Pūkuotukas – red. past.), – žiebė Vytenis Aisčiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius