Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką atsakys Marčiulionis į laidos „Grįžta vyrai“ klausimą apie nusivylimą moterimis?

Šį antradienį, gegužės 12 dieną 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Grįžta vyrai“ Ramunė Kurienė pristatys tris skirtingų kartų Lietuvos krepšinio karius. Oranžinio kamuolio mėgėjai išgirs savo „dievukų“ pasakojimus apie žvaigždžių ligą, krepšinio aikštelę ir, žinoma, mylėtas bei mylimas moteris.
Š.Mačiulionis apdovanojimą atsiims asmeniškai.
Š.Mačiulionis / „Scanpix“ nuotr.

Modesto Paulausko, Šarūno Marčiulionio ir Jono Mačiulio dėka krepšinio pasaulyje vis dar tikima, kad Lietuvoje berniukai jau gimsta su oranžiniu kamuoliu ar bent jau su sportiniais marškinėliais. Vaikystėje nė vienas jų neišsiskyrė neeiliniais sugebėjimais ar išskirtine fizine jėga. Tik juodas, alinantis kasdieninis darbas ir aistringa meilė krepšiniui leido užkopti į šlovės olimpą.

„Meilė, moterys, yrančios šeimos, duobės ir vėl kilimai. Kol kas apie tokius gyvenimo etapus negali papasakoti tik jauniausias laidos svečias Jonas Mačiulis. Tačiau intriguojančių klausimų ir netikėtų atsakymų tikrai bus“, – TV3 žiūrovams pažada „Grįžta vyrai“ laidos vedėja Ramunė Kurienė.

M. Paulauskas gyvenimo būdo laidoje prasitars ne tik apie savo isškirtinius gabumus krepšinio aikštelėje, bet ir negailės pagyrų žodžių kolegoms. Paklaustas apie asmeninį gyvenimą, vyras nebus toks šnekus, tačiau sunkiausiais praeities įvykiais pasidalins.

„Šita žaizda yra gražiai užgijusi. Džiaugiuosi, kad užteko jėgų visą tai įveikti ir esu laimingas parama, kurią gavau iš šeimos, ypač žmonos Janinos, kuri yra svarbiausias šio proceso veikėjas“, – susirūpinęs atvirai apie praeitį kalbės Modestas Paulauskas.

Kai kitas laidos svečias – Šarūnas Marčiulionis prasitars, kad apie moteris kalbėti yra savižudybė, drąsioji Ramunė užduos kitą klausimą: „Nesate nusivylęs moterimis?“

Ką į tai atsakys net su trimis moterimis gyvenimą siejęs žymusis krepšininkas ir kokius ateities planus atskleis jauniausias „Grįžta vyrai“ laidos pašnekovas Jonas Mačiulis, TV3 žiūrovai sužinos antradienį, gegužės 12 dieną 20.30 val.!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius