-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti“ finalo nepasiekė Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

Likus vos žingsniui iki finalo iš LNK „Kviečiu šokti“ iškrito dainininkė Eglė Jakštytė ir šokėjas Adomas Norkūnas. Per pirmąjį šokį porai kritikos negailėjusi komisija parašė tik penkis. Vėliau šokėjams sekėsi geriau, bet tai jų tai neišgelbėjo. Nors žiūrovai E.Jakštytei skyrė penktą vietą, iš komisijos atiteko dvi lemiamos paskutinės – ir už artistiškumą, ir už techninį šokių atlikimą.
Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas
Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas / LNK nuotr.

Iškritusiai porai Vilniaus „Ūkio banko“ teatro arenoje susirinkę šimtai žmonių plojo atsistoję. Komisija maksimaliu balų skaičiumi pusfinalyje už artistiškumą apdovanojo orų pranešėją Karoliną Liukaitytę, o už techninį šokio atlikimą – Ireną Starošaitę su Andriumi Grebliku.

Žiūrovai taip pat daugiausiai balsų skyrė Irenai Starošaitei ir Andriui Greblikui. Antri, žiūrovų nuomone, buvo Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, treti – Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus. Paskutiniai žiūrovų lentelėje liko Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

Susumavus tris rezultatų lenteles, pirmoji vieta pusfinalyje teko Irenai su Andriumi, antroji – Karolinai su Dainiumi, trečioji – Irūnai ir Rimvydui.

Į šokių projekto „Kviečiu šokti“ finalą pateko: Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus, Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas,  Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus, Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

„Kviečiu šokti“ laidos finalas gruodžio 31-ąją bus transliuojamas raiškiuoju HD formatu per specialų LNK HD kanalą. Tai bus pirmoji Lietuvoje lietuviškos programos transliacija per visą šalies televizijų istoriją. Projekto laimėtojams atiteks 20 tūkst. Lt prizas ir kelionė į Izraelį. Antrosios vietos laimėtojai pasidalins 10 tūkst. Lt, o trečiąją vietą pelniusi pora dovanų gaus kelionė į Izraelį. 

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
2. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
3. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
4. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
5. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė
6. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius