-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Urbonavičius-Samas apie Dominyko Vaitiekūno pasirodymą: tai buvo žiurkėnų šokis!

Penkioliktoje TV3 projekto „Šok su manimi“ laidoje netrūko nei intrigų, nei aistros. Bene didžiausią įspūdį komisijos nariams paliko Dominyko Vaitiekūno ir Justinos Žemaitytės atlikta šokio kompozicija.
Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė
Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šokėjai ant parketo pasirodė ne vieni – jiems akompanavo muzikantų trio, griežęs kontrabosu ir smuiku bei skambinęs pianinu. Skambant gyvai muzikai D.Vaitiekūnas ir J.Žemaitytė scenoje pademonstravo meilę, kuri baigėsi itin liūdnai – šokėjos mirtimi. Poros pasirodymą studijoje susirinkę žiūrovai bei komisijos nariai stebėjo užgniaužę kvapą.

Gavę galimybę pasisakyti komisijos nariai negailėjo pagyrų šokėjams. Porai neabejinga liko net itin dideliu kandumu pasižyminti Edita Daniūtė. „Nuostabus pasirodymas, kaip ir visi šios poros pasirodymai, kuriuos mačiau“, – gėrėjosi šokėjais vertintoja, negailėjusi pagyrų šokio technikai ir kompozicijos išpildymui.

„Visad galvoju, iš kur pas Dominyką tiek daug šoklumo… Jūs vis tiek turėjote turėti ką nors bendra su šokiu“, – D.Vaitiekūno debiutu šokio pasaulyje abejojo komisijos narė J.Norvaišienė, nepaliaujamai džiaugdamasi sprendimu ant parketo pasikviesti gyvus muzikantus. D.Vaitiekūnas savo ruožtu tikino, kad šokti mokėsi visą vasarą ir turėjo itin reiklią trenerę – savo partnerę.

Apstulbęs liko ir kviestinis komisijos narys Saulius Urbonavičius-Samas. „Be abejonės, tai – geriausias vakaro pasirodymas. Žiauru, kad meilė baigiasi baisiai, tačiau tai buvo taip gražu, kad nebėra žodžių“, – nedaugžodžiavo vertintojas.

Poros sėkmės priežastis aiškinti ėmė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. „Tai, kas įvyko aikštelėje, yra tikro ir gyvo garso padarinys“, – tikino jis, nepamiršęs į medaus statinę įpilti deguto – anot jo, D.Vaitiekūnas scenoje atrodė kaip „absoliutus gėjus“.

Visi komisijos nariai šokėjams skyrė po 10 balų.

Šiek tiek prasčiau, tačiau vis tiek itin gerai komisijos nariai įvertino ir antrąjį poros pasirodymą – itin nuotaikingą džaivą.

„Dar vienas nuostabus ir puikus pasirodymas! Jei tu tikrai atėjai čia nemokėdamas šokti, tai yra fantastika“, – Dominykui liaupsių negailėjo E.Daniūtė. Komisijos narys S.Urbonavičius-Samas savo ruožtu ėmėsi juokauti: „Juk tai buvo žiurkėnų pasirodymas! Viskas vyko taip greitai, visi vaikučiai džiaugėsi žiūrėdami – gi kaip jų žiurkėnai šoko!“ – komentavo jis.

Nors komisijos narė J.Norvaišienė šią porą iškart pasiuntė į šokių čempionatą, pirmininkas J.Smoriginas rado prie ko prisikabinti: jam poros šokis pasirodė per menkai originalus – komisijos narys šokyje pasigedo įdomumo. Viso komisijos nariai šokėjams skyrė 38 balus.

***

Penkioliktoje „Šok su manimi“ laidoje bendru komisijos ir žiūrovų sprendimu pirmąją vietą užėmė D.Vaitiekūno ir J.Žemaitytės pora. Antroji vieta teko Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės porai, trečiąja vieta tenkinosi Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj. Iš projekto buvo priversta pasitraukti Justino Lapatinsko ir Sandros Saikauskaitės pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius