-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sipavičius: moterims trūksta padrąsinimų iš vyrų

Prieš keletą savaičių prasidėjus televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ filmavimams, projekto dalyvės stebina savo drąsa net patyrusius scenos vilkus. Nors realybės šou „Lietuvos ryto“ televizijoje startuos kovo 7 dieną, moterys jau pademonstravo savo sugebėjimus keliose užduotyse.
Egidijus Sipavičius
Egidijus Sipavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš jau maždaug 43 metus domiuosi moterimis, bet jos vis dar sugeba mane nustebinti“, – pasakoja projekto vedlys Egidijus Sipavičius.

Charizmatiškasis dainininkas ir laidų vedėjas prisipažįsta, jog per pirmą pažintį su realybės šou dalyvėmis jis nerimavo, kad moterys bus pernelyg susikausčiusios. Atranką į projektą įdėmiai stebėjęs E.Sipavičius sekė kiekvieną komisijos narių žingsnį ir pretendenčių pasirodymus.

Pamatęs, kad moterims trūksta ryžto, jog atsistojusios prieš komisiją jos save vertina mažais balais, projekto vedėjas suskubo atrankos dalyves drąsinti. Egidijus priminė dalyvėms, kad jos, dalyvaudamos realybės šou, kovos už galimybę susirungti finale dėl „Misis Lietuva 2010“ titulo.

„Kol komisija tardė vieną pretendentę, aš atėjau ir išrėžiau, kad jos turi pasitikėti savimi, kalbėti, kad yra vertos karūnos, kad yra pačios žaviausios. To užteko, jog moterys pasitemptų. Manau, joms trūksta padrąsinimų iš vyrų. Matyt, reikia sakyti daugiau komplimentų“, – svarsto E. Sipavičius, po savo kalbos atrankoje išvydęs net gražuolių viliotinius.

Dar labiau moterų drąsa Egidijus liko sužavėtas po ekstremalių išbandymų. Į projektą patekusios dalyvės buvo filmuojamos Bliujų sodyboje, kur joms teko pasivėžinti šunų kinkinio tempiamomis rogėmis. Geros emocijos greit išgaravo, kai moterys išgirdo apie naujus išbandymus. Joms reikėjo specialia guma perlipti nuo vienos pušies iki kitos ir nušokti nuo pakylos iš 15 metrų aukščio. Tokios užduotys taikomos apmokymams, kuriant komandas. Egidijus, gaudydamas nuo pušies besileidžiančias moteris, ne kartą pats griuvo į pusnį.

„Mano kaip vyro pareiga – padėti moterims sudėtingose situacijose. Stebėjau, kaip kai kurioms buvo sunku perlipti per save, kovoti su savo baimėmis, tačiau visos pasiryžo įveikti kliūtis. Man pačiam buvo baisu, bet nustebino, kad išoriškai silpnos moterys tiek daug gali. Jos dar kartą man įrodė, kokios gali būti stiprios, jei išsikelia tikslą. Dabar suprantu, kad legendos apie neįtikėtiną moterų stiprumą ginant savo vaikus – tikroviškos. Jos taip sugeba save mobilizuoti – galėtų pavydėti net vyrai“, – dalyves giria Egidijus.

Per porą savaičių E.Sipavičius kartu su „Misis Lietuva“ dalyvėmis spėjo pasimokyti pirmųjų argentinietiško tango žingsnelių, dalyvavo fotosesijoje, stebėjo jų bendravimą. Jis atkreipė dėmesį ir į moterų konkurencijos plonybes: „Konkurencija nėra tokia akivaizdi. Jos tyliai tarpusavy susižvalgo, pasišnibžda, bet tai taip subtilu. Manau, tokios konkurencijos mes, vyrai, paprastai nepastebime. Tas lygmuo mums paprasčiausiai neįkandamas.“

E. Sipavičius šypsosi, jog turės dar marias laiko perprasti moterų psichologiją. Realybės šou finalas, kuriame susikaus tik 12 geriausiai pasirodžiusių dalyvių, įvyks birželį. Per keturis mėnesius tiek Egidijus, tiek žiūrovai turės galimybę iš arčiau susipažinti su visomis kandidatėmis, o dalyvės – daug progų atskleisti savo išmintį, sugebėjimus ir žavesį.

Televizijos dienoraštį „Misis Lietuva“ kviečiame žiūrėti nuo kovo 7 dienos, kiekvieną sekmadienį, 20 val. 10 min. – per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius