-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Violeta Tarasovienė scenoje atrodė it Tina Turner: „Nesu jos akla gerbėja“

Charizmatiškoji dainininkė Violeta Tarasovienė žino, kaip nustebinti gerbėjus. Šįkart į sceną ji užlipo atrodydama tiesiog neatpažįstamai – įkūnijo visame pasaulyje garsią dainininkę Tiną Turner.
Violeta Tarasovienė – Tina Turner
Violeta Tarasovienė – Tina Turner / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Netrukus BTV televizija ims transliuoti ketvirtąjį laidos „Muzikinė kaukė“ sezoną. Šou dalyvauti sutiko gausus Lietuvos muzikos žvaigždžių būrys. Trečiadienį Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ nufilmuota pirmoji naujojo šou sezono laida. 

Bene ryškiausia premjerinės laidos žvaigžde tapo V.Tarasovienė, pasirodymo metu įkūnijusi T.Turner. Ji scenoje atliko dainą „What‘s Love Got to Do With It“, pasirodymui ruošėsi savaitę.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vaida Genytė ir Violeta Tarasovienė
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vaida Genytė ir Violeta Tarasovienė

Žiūrovus ir vertintojus V.Tarasovienė pavergė ne tik savo balsu ir pasirodymo kokybe, bet ir akį traukiančiu įvaizdžiu – atrodė it iš akies traukta pasaulinė garsenybė.

„Man labai patiko į ją įsikūnyti – scenoje ji tokia energinga, gyvybinga, charizmatiška“, – Žmonės.lt sakė V.Tarasovienė. 

Visgi ji atskleidė nesanti T.Turner gerbėja: „Visgi žinau daug jos dainų, ir pati esu jų dainavusi. Bet nesu akla gerbėja... Ne mano tembras paprasčiausiai. Bet ji tikrai gera, žymi, profesionali atlikėja. Man patinka.“

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Violeta Tarasovienė – Tina Turner
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Violeta Tarasovienė – Tina Turner

Kokias garsenybes V.Tarasovienė norėtų šou įkūnyti ateityje? „Nėra taip, kad norėčiau kažko konkretaus. Šou dalyvauju vedina smalsumo“, – sakė dainininkė.

Trečiadienį šou filmavime taip pat dalyvavo ir daugiau žvaigždžių. Ineta Stasiulytė tapo Laima Vaikule, Vaida Genytė – Nele Paltiniene, Vilius Tarasovas – George‘u Michaelu, Karina Krysko-Skambinė – Džordana Butkute, Audrius Janonis – Ineta Puzaraite, Martynas Kavaliauskas įkūnijo Enrique Iglesią, Donatas Čižauskas – Kastytį Kerbedį, Rūta Žibaitytė – Rihanną, o Jokūbas Bareikis – Rodą Stewartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius