Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 27

Diskusijų sukėlęs NBA renginys: 83-ejų legendos pokštai ir pateisinti lūkesčiai

NBA šiemet smarkiai rizikavo ir nusprendė visus reguliariojo sezono apdovanojimus įteikti viename renginyje. Adamas Silveris nepabūgo to, jog vykstant šiai šventei daugelis apie šiuos prizus jau būna pamiršę, o lygos gerbėjai jau žino ir čempionus bei visus naujokų biržos šaukimus. Kita vertus, pats renginys tikrai nebuvo prastas, o pakoregavus datą tai galėtų tapti gražia tradicija.
Idėja rengti NBA apdovanojimus kėlė daug diskusijų
Idėja rengti NBA apdovanojimus kėlė daug diskusijų / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Adamas Silveris

Visų pirma pakalbėkime apie pačią šventę. Renginį vedė atlikėjas Drake'as, o jo pasirodymą galima vertinti neblogai. Jo juokeliai nebuvo labai šmaikštūs, o labiausiai jis stengėsi išnaudoti tai, kad pažįsta nemažai NBA žaidėjų.

Drake'o pokštai neretai būdavo pasakyti per greitai arba ne laiku, o tai nustebino ne vieną JAV televizijos žiūrovą, nes vesdamas komedijos šou „Saturday Night Live“ jis pasirodė geriau, nei tikėtasi.

NBA apdovanojimai savo zenitą pasiekė tuomet, kai ant scenos liejosi nesuvaidintos emocijos. Legenda Billas Russellas sukūrė vieną juokingiausių šios ceremonijos epizodų, kai jis Shaquille'ui O’Nealui, Alonzo Mourningui, Dikembe Mutombo, Davidui Robinsonui bei Kareemui Abdul-Jabbarui pasakė, jog išspardytų jų užpakalius.

Monty Williamso kalba taip pat paliko labai gilų įspūdį, o šis strategas laimėjo „Sager Strong“ apdovanojimą. Kai jis užsiminė apie savo vaikus, tai ne vienas žiūrovas arenoje bei prie televizorių sunkiai tvardė ašaras.

Jokie apdovanojimai neapsieina ir be geros MVP kalbos, todėl šio renginio sėkmė priklausė ir nuo to. Pastaraisiais metais nepamirštamus monologus gerbėjams padovanojo Kevinas Durantas, Stephenas Curry bei LeBronas Jamesas.

Tačiau ant scenos užlipęs R.Westbrookas nenuvylė ir šį kartą nebuvo šaltas ir nekalbus, kaip su žiniasklaida. Įžaidėjas pademonstravo visai kitą savo pusę bei sunkiai tvardė ašaras.

Žinoma, ši šventė nebuvo tobula. Joje trūko daugiau NBA žvaigždžių. Į Brukliną neatvyko L.Jamesas, K.Durantas, Kawhi Leonardas bei kiti. Pastarasis netgi buvo nominuotas MVP prizui, tačiau vis tiek geriau nusprendė pratęsti savo atostogas.

NBA bus labai sunku paskatinti savo superžvaigždes atvykti į šią ceremoniją, jeigu ji vyks birželio pabaigoje. Daugelis krepšininkų šiuo metu atostogauja įvairiuose pasaulio kampeliuose, žiūrovai savo dievukus televizijos ekrane pamatyti tikrai nori.

Ir galų gale – data. Paskelbti MVP prizo nugalėtoją, kai šalia arenoje sėdi jo konkurentai yra nuostabi idėja, tačiau diskusijos bei susidomėjimas šia tema jau seniai atslūgęs.

Kada turėtų vykti NBA apdovanojimai? Greičiausiai pats geriausias laikas yra po reguliariojo sezono, tačiau dar neprasidėjus atkrintamosioms varžyboms. Kita vertus, tai vėlgi neparankus metas, nes visos komandos yra susitelkusios į svarbiausią sezono atkarpą.

Apibendrinant, šiam renginiui šiemet galima rašyti stiprų aštuonetą. NBA apdovanojimai buvo kokybiški bei ypatingi. Visą sezoną trukusios MVP lenktynės taip pat buvo nuostabios, tačiau galutinį rezultatą reikėtų paskelbti kiek kitokiu laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius