-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 19

D.Sabonio akivaizdoje – K.Duranto šou ir R.Westbrooko keturgubas dublis

Domantas Sabonis išvydo antrą emocingą dviejų buvusių bendražygių Kevino Duranto ir Russello Westbrooko susirėmimą. Lietuvis atliko daugiau stebėtojo vaidmenį, o „Golden State Warriors“ ir antrą sykį šį sezoną nepaliko daug vilčių „Oklahoma City Thunder“ ekipai 121:100 (30:31, 26:25, 37:22, 28:22). Ir vėl K.Durantas laimėjo principinę mikrodvikovą su R.Westbrooku.
Kevinas Durantas ir Russellas Westbrookas
Kevinas Durantas ir Russellas Westbrookas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Thunder“ nusileido „Warriors“ Ouklande 100:121.
  • D.Sabonis per 14 minučių pelnė 5 taškus.
  • K.Durantas pelnė 40 taškų.
  • R.Westbrookas surinko keturgubą dublį (27 tšk., 15 kam., 13 perd., 10 kl.).

K.Durantas trečiajame kėlinyje klaidinančiu judesiu išmaudė R.Westbrooką ir išprovokavo Eneso Kanterio pražangą. Pasimėgavęs epizodu K.Durantas persimetė keliais žodžiais su buvusiu bendražygiu „Thunder“ komandoje. KD šįsyk vėl buvo geresnis už gynėją, kuris iki šiol neatleido žvaigždei už išdavystę ir dvejų metų 54 milijonų JAV dolerių sutartį su „Warriors“.

„Thunder” du kėlinius žengė koja kojon su „Warriors“, kai ilgoji pertrauka fiksavo lygybę 56:56. Tačiau NBA vicečempionai atitrūko trečiajame ketvirtyje, kai pabėgo į priekį 15 taškų skirtumu (93:78).

Ketvirtojo pradžioje „Thunder“ nesukrapštė nė taško 4 minutes, o „Warriors“ tuo pasinaudojo ir nutrūko nebepavejamai 102:80.

Kol Russellas Westbrookas absurdiškai klydo ir iš viso prarado net 9 kamuolius, beveik kiekvienas Kevino Duranto prisilietimas virsdavo taikliu metimu.

VIDEO: Absurdiški R.Westbrooko žingsniai

Pirmojoje akistatoje su „Thunder“ įmetęs 39 taškus, šįsyk K.Durantas pelnė net 40 taškų, pataikęs 13 metimų iš 16. Be to, KD atkovojo 12 kamuolių.

Tuo tarpu R.Westbrookas turėjo sunkumų. R.Westbrookas dažnai svaidė neparuoštus metimus, daug kalbėjosi su teisėjais, atrodė įsitempęs.

Tiesa, jis vis tiek surinko 21-ąjį trigubą dublį šį sezoną – pelnė 27 taškus (8/23 met.), atkovojo 15 kamuolių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų. Tačiau suklydo net 10 kartų.

„Warriors“ negailėjo agresyviojo gynėjo. Ilgąją pertrauką R.Westbrookas pasitiko gulėdamas ant žemės, kur jį nubloškė grubiai prasižengęs Zaza Pačulija.

VIDEO: Nesportinė pražanga prieš R.Westbrooką

D.Sabonis žaidė iki trečiojo kėlinio vidurio, o vėliau pasirodė tik paskutinėms ketvirtojo kėlinio minutėms, kai baigtis buvo aiški. 20-metis puolėjas per 15 minučių pelnė 5 taškus (1/2 dvit., 1/1 trit.), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, po kartą suklydo ir prasižengė.

Vieną gražų R.Westbrooko perdavimą D.Sabonis pavertė dėjimu į krepšį, o trečiajame kėlinyje pataikė tritaškį.

„Thunder“ vertėsi be pagrindinio vidurio puolėjo Steveno Adamso, kuris gydosi galvos sutrenkimą. „Warriors“ gretose dėl šeimyninių aplinkybių turėjo nežaisti Klay'us Thompsonas, tačiau snaiperis pasirodė aikštėje ir pelnė 14 taškų.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes lapkričio 3-ąją „Warriors“ laimėjo 122:96. Oklahomoje K.Durantas jau kaip „Warriors“ narys pirmą kartą pasirodys vasario 11-ąją, o ketvirtasis tarpusavio mačas vyks kovo 20-ąją.

„Thunder“: R.Westbrookas 27 (15 atk. kam., 13 rez. perd., 10 kl.), E.Kanteris 22, V.Oladipo 20, C.Payne'as 9.

„Warriors“: K.Durantas 40 (13/16 met., 12 atk. kam.), S.Curry 24 (8 rez. perd.), K.Thompsonas 14, D.Greenas 12 (10 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius