-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 25

Indianai prisistatęs D.Sabonis: „Šie mainai man buvo netikėti“

Domantas Sabonis pagaliau prisistatė Indianai. Iš Oklahomos mainų dėka į „Pacers“ persikėlęs lietuvis neslėpė, kad toks karjeros vingis jam buvo netikėtas, tačiau pažadėjo naujajai savo komandai atiduoti visas jėgas ir džiuginti geru žaidimu.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmadienį D.Sabonis su kitais komandos draugais dalyvavo žiniasklaidai skirtos dienos renginyje.

Čia jis pasidalijo mintimis ir su žiniasklaidos atstovais.

Prisistatydamas naujai ekipai, lietuvis neslėpė, jog vasaros metu įvykę mainai ir jam buvo labai netikėti.

„Buvau tikrai nustebęs ir neįsivaizdavau, kad taip gali nutikti. Tuo metu buvau Orlande ir ruošiausi vasaros lygos kovoms. Iš pradžių man buvo šokas. Nesakau, jog nuliūdau. Yra kaip yra, o aš dabar esu laimingas čia galėdamas ruoštis su „Pacers“ naujam sezonui. Manau, jog man tai yra puiki galimybė“, – kalbėjo lietuvis.

D.Sabonis prasitarė, kad iki šiol apie savo vaidmenį komandoje su ekipos vyriausiuoju treneriu Nate‘u McMillanu nekalbėjo.

„Su nekantrumu laukiu rytojaus treniruotės. Pradėsime treniruočių stovyklą ir manau sužinosiu, ko treneris iš manęs šį sezoną tikisi“, – kalbėjo puolėjas.

Paprašytas išskirti savo stipriąsias savybes, jaunasis naujokas pirmiausia paminėjo universalumą. Jis gali sėkmingai žaisti tiek po krepšiu, tiek pataikyti iš toliau. Taip pat šią vasarą krepšininkas nemažai dėmesio skyrė žaidimui du prieš du, taip pat stengėsi dar labiau sustiprėti fiziškai.

Komandos naujokas sulaukė ir klausimo apie savo tėvą Arvydą. Žiniasklaidos atstovai pastebėjo, kad būti legendinio krepšininko, kuris savo metu buvo vienas geriausių pasaulyje, veikiausiai nėra lengva.

Bet Domantas į šią pastabą reagavo ramiai.

„Tėtis niekada manęs nevertė rinktis krepšinio. Turiu du brolius bei seserį ir visiems mums jis visada leido rinktis ir daryti, ką norime. Taip, dabar jis karts nuo karto man pataria dėl vieno ar kito epizodo, o šie patarimai yra naudingi. Kita vertus, aš ir pats kartais pasižiūriu vaizdo įrašus su žaidžiančiu tėvu“, – atviravo D.Sabonis.

Naujajame klube jis pasirinko ir mėgstamą 11 numerį, nors Oklahomoje žaidė 3-uoju pažymėtais marškinėliais. „Praėjusiais metais su 11-uoju žaisti negalėjau, bet jis yra mano mėgstamiausias, juo žaidė ir mano tėvas“, – pažymėjo Domantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius