-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 09

Kristapas Porzingis nusivylęs savo komanda: „Niekaip nerandame savo žaidimo“

„New York Knicks“ pralaimėjo 7 iš savo pastarųjų 8 rungtynių, o per šį laiką buvo paskutiniame aštuntuke pagal komandos puolimą bei gynybą. Vienas ekipos lyderių Kristapas Porzingis pripažino, kad yra nusivylęs savo komandos, kuri vis dar mokosi bei stengiasi žaisti geriau, rezultatais.
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Knicks“ vis dar gali patekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau pastaruoju metu dėl peties skausmų kankinasi Carmelo Anthony, o K.Porzingis aikštėje turi praleisti daugiau laiko nei reikėtų.

Vasarą Joakimu Noah ir Derricku Rose'u papildyta ekipa turėjo sustiprėti, tačiau rezultatai tikrai nepateisina lūkesčių.

„Vis dar stengiamės atstatyti 50 proc. pergalių ir pralaimėjimų santykį, tačiau savo komandos draugams pasakiau, jog dar nesame tokia gera komanda, – atskleidė latvis. – Mes vis dar augame. Kartais iškovojame pergalę, tačiau turime gerinti savo žaidimą.

Šį sezoną turėjome vieną neblogą atkarpą, tačiau ją pasiekėme tik savo talento dėka. Privalome išsiaiškinti, kaip turime rungtyniauti kartu. Kol kas nerandame savojo žaidimo. Esu labai nusivylęs.“

„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony
„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony

„Knicks“ problemos prasidėjo nuo gynybos, tačiau tai tikrai nėra vienintelis Niujorko ekipos Achilo kulnas. Buvo abejojama, kad „Didžiojo obuolio“ klubas pasidalys kamuoliu, kai aikštėje rungtyniauja nuolat jo reikalaujantys D.Rose'as ir C.Anthony.

Įdomu tai, kad „Knicks“ laimėjo vos 1 rungtynes iš 13, kai D.Rose'as išmeta bent jau 17 metimų. Tai tikrai nėra sutapimas.

Viskas būtų suprantama, jeigu Philas Jacksonas pasirašytų sutartis su jaunais ir perspektyviais krepšininkais ir augintų klubą nuo pamatų, tačiau kiekvieną vasarą „Knicks“ papildo nemažai patirties turintys žaidėjai.

Niujorko ekipos problemos tęsiasi, kol jų tiesioginiai varžovai dėl vietos atkrintamosiose gerina savo žaidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius