Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 06

Mindaugas Kuzminskas ir vėl žaidė nedaug, o „Knicks“ nusileido „Warriors“

Mindaugas Kuzminskas aikštėje praleido 11 minučių ir pelnė 4 taškus, o jo atstovaujama „New York Knicks“ (25-38) patyrė nesėkmę prieš geriausią komandą visoje NBA „Golden State Warriors“ (51-11) 105:112 (18:29, 32:20, 26:35, 29:28).
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Ray Vyšniausko nuotr.

Rungtynės prasidėjo itin neįprastai, nes per apšilimą bei minutės pertraukėlių metu „Knicks“ vadovai nusprendė atsisakyti bet kokios muzikos bei pramogų. Tai buvo idėja, kuri turėjo suteikti žiūrovams tikrąjį krepšinio pojūtį.

Šiame unikaliame susitikime su NBA vicečempionais M.Kuzminskas į aikštę žengė iki pirmojo kėlinuko likus 32 sekundėms. Tuomet „Knicks“ turėjo 10 taškų deficitą, tačiau su lietuvio pagalba sugebėjo pavyti superkomandą iš Ouklando.

Kuzia antrojo kėlinuko pradžioje pasižymėjo puikiu bloku, o vėliau kovodamas dėl kamuolio išprovokavo pražangą ir nuo baudų metimo linijos atidarė savo taškų sąskaitą.

Lietuvis vėliau pelnė ir pirmuosius savo taškus iš žaidimo, o pataikęs dar vieną baudos metimą prisėdo pailsėti surinkęs 4 taškus. Aktyviai savo gerbėjų palaikomi „Knicks“ į didžiąją pertrauką iškeliavo turėdami vieno taško pranašumą 50:49.

Antroje rungtynių pusėje M.Kuzminskas aikštėje pasirodė prasidėjus ketvirtajam kėlinukui, tačiau pasižymėjo tik prastu gynybiniu epizodu prieš Davidą Westą, iš kurio pasijuokė ir ESPN komentatoriai.

„Knicks“ antroje rungtynių pusėje sunkiai sugaudė savo žaidimą pajutusį Stepheną Curry, o „Warriors“ jo dėka įgijo dviženklį pranašumą. Šeimininkai ketvirtame ketvirtyje buvo sumažinę skirtumą iki vieno, tačiau Ouklando klubas tuomet atsakydavo užtikrinta ataka ir vėl padidindavo pranašumą.

M.Kuzminskas šiose rungtynėse per 11 minučių pelnė 4 taškus (1/2 dvit., 2/4 baud.), atkovojo vieną kamuolį ir blokavo vieną varžovo metimą.

„Warriors“ į priekį vedė pagaliau iš tolimų metimų duobės išbridęs S.Curry, kuris pelnė 31 tašką, o 29 pridėjo Klay Thompsonas. Tuo tarpu „Knicks“ gretose Derrickas Rose'as buvo rezultatyviausias su 28, o latvis Kristapas Porzingis pelnė 24.

„Knicks“ vis dar kaunasi dėl vietos atkrintamosiose, tačiau jų šansai mažėja su kiekvienomis rungtynėmis.

VIDEO: „Knicks“ – „Warriors“

„Knicks“: D.Rose'as 28 (10/11 baud.), K.Porzingis 24, C.Anthony 15.

„Warriors“: S.Curry 31, K.Thompsonas 29, Z.Pachulija 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius