Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 13

NBA komandų reitinge – „Raptors“ ir „Thunder“ smuktelėjimai

Septynioliktos savaitės ESPN komandų reitinge iš keturių lietuviškų klubų į žemesnes pozicijos nusmuko du, vienas liko toje pačioje vietoje, o likęs pakilo laipteliu aukščiau. Labiausiai praėjusią savaitę nenusisekė Jono Valančiūno „Raptors“ ir Domanto Sabonio „Thunder“, kurie naujausiame sąraše užima atitinkamai dvyliktą ir keturioliktą vietą.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Raptors“ dar sausio 17 dieną buvo pati geriausia komanda puolime visoje NBA. Tačiau nuo to laiko Toronto ekipa pagal puolimo reitingą užima vos 23 vietą, o iš paskutinių 14 rungtynių laimėjo vos 4.

Vienintelis NBA klubas iš Kanados jau kurį laiką Rytų konferencijoje užima ketvirtąją vietą, tačiau pagal ESPN prognozę „Raptors“ dar turėtų sugrįžti į antrąją.

Kyle'as Lowry jau išreiškė savo nepasitenkinimą ekipos žaidimu, todėl bus įdomu pažiūrėti, ar Masai Ujiri imsis veiksmų prieš mainų lango uždarymą.

„Thunder“ šį sezoną pralaimėjo visose dvikovose su „Warriors“, o prieš geriausias tris Vakarų konferencijos komandos iškovojo vos vieną pergalę (1-7). R.Westbrookas šį sezoną jau penkeriose rungtynėse surinko 10 klaidų arba daugiau, o tai yra daugiausiai NBA istorijoje.

Iš 25 į 24 vietą pakilo sekmadienį prieš „Spurs“ laimėjusi Mindaugo Kuzminsko „Knicks“. Drama vis dar persekioja Niujorko klubą, tačiau šis iškovojo pergalę prieš vieną geriausių komandų visoje lygoje.

Donato Motiejūno „Pelicans“ dar savaitei liko 26 pozicijoje. Verta pripažinti, kad geriausiai laiką Naujajame Orleane sirgaliai praleis jau šį savaitgalį, kai mieste apsilankys NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiai.

Kalbant apie komandą, Anthony Davisas penktadienį individualioje dvikovoje nugalėjo Karlą-Anthony Townsą, tačiau komandoje vis dar trūksta stabilumo. Galbūt Jahlilas Okaforas atvyks į ekipą ir pagelbės? Belieka tik laukti.

ESPN komandų reitingo viršūnėje ir vėl sutinkame „Warriors“. Į antrą iš trečiosios pakilo „Cavaliers“, o penketuke taip pat sutinkame ir „Spurs“, „Rockets“ bei „Wizards“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius