-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 20

„Warriors“ apgynė namus – plytas svaidę „Trail Blazers“ išvažiuoja nuleistomis galvomis

„Golden State Warriors“ krepšininkai atkrintamąsias pradėjo galingai. Maksimalią koncentraciją visas rungtynes demonstravę NBA vicečempionai serijoje su „Portland Trail Blazers“ iškovojo antrąją pergalę ir apgynė namų tvirtovę. Be Kevino Duranto žaidę Oklando krepšininkai nušlavė savo varžovus 110:81 (33:17, 22:29, 28:12, 27:23).
„Warriors“ sutriuškino „Trail Blazers“
„Warriors“ sutriuškino „Trail Blazers“ / 15min koliažas

Tik prieš mačą buvo paskelbta, kad NBA vicečempionai šiose rungtynėse žais be Kevino Duranto. Steve'as Kerras teigė, kad ekstra atveju puolėjas galėtų rungtyniauti, tačiau rizika yra per didelė, todėl nuspręsta K.Duranto sveikatą patausoti.

Pirmoji mačo dalis NBA gerbėjus turėjo nuvilti. Abiejų komandų gynėjų kovoje tiek D.Lillardas su C.J.McCollumu, tiek S.Curry su K.Thompsonu išmetė krūvą metimų, tačiau tik trečdalis jų pasiekė tikslą.

Tačiau į lyderius negalėję atsiremti NBA vicečempionai rado būdą rinkti taškus – pirmoje pusėje „Trail Blazers“ ekipą žudė „Warriors“ aukštaūgiai. J.McGee su 13 taškų buvo rezultatyviausias žaidėjas, o D.Greenas atkovojo 10 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

S.Curry per pirmuosius du ketvirčius surinko tik 6 taškus, tačiau per kelias minutes trečiajame ketvirtyje pelnė dar 7. Jo gynybos ir perimtų kamuolių įkvėpta „Warriors“ spurtavo ir po kelių minučių susikrovė rekordinę persvarą – 66:48.

K.Thompsono blokas ir tritaškis

Trečiajame ketvirtyje „Warriors“ dar kartą priminė, kad yra ne tik viena geriausiai atakuojančių komandų – kai metimai nekrenta, jie gali aklinai gintis. J.McGee vien per šį kėlinuką atliko tris blokus, S.Curry perėmė tris kamuolius.

Likus žaisti tris minutes S.Curry ir K.Thompsonas pelnė du tritaškius iš eilės. Netrukus Klay'us įspūdingai blokavo po krepšiu lindusį D.Lillardą ir po bloko sekusioje greitoje atakoje smeigė tritaškį – 79:54.

S.Curry žaidimas 3 kėl.

„Trail Blazers“ lyderiai D.Lillardas ir C.J.McCollumas ir toliau svaidė „plytas“ – be jų Portlando klubas buvo bejėgis. Tik prasidėjus ketvirtam kėlinukui D.Westas dvitaškiu skirtumą padidino iki 89:60, o I.Clarko dvitaškis su pražanga netrukus ribą skirtumą padidino iki 30-ies (92:62).

„Warriors“ lyderiai per lemiamas minutes tiesiog ilsėjosi, D.Greenas net nėjo į aikštę užbaigti trigubo dublio. Vis dėlto S.Kerras prašė savo komandos išlaikyti intensyvumą gynyboje, kad Portlando krepšininkai į namus išvyktų be jokių minčių apie galimą pergalę.

D.Lillardas ir C.J.McCollumas mačą baigė per abu pataikę vos 9 metimus iš 34-ių (1/7 trit.). Negana mestų plytų, pagrindinis komandos įžaidėjas D.Lillardas nesidalino kamuoliu – baigė mačą be rezultatyvių perdavimų.

„Trail Blazers“ pataikė vos 33 proc. visų metimų ir tik 19 proc. tritaškių. Nors nežibėjo ir „Warriors“ taiklumas, tačiau vicečempionai tai kompensavo 53:46 laimėta kova po lenta ir net 11 blokų.

„Warriors“: S.Curry 19 (4/12 trit., 6 atk. kam., 6 rez. perd., 4 per. kam.), K.Thompsonas 16, J.McGee 15 (7/7 dvit., 4 blk.), I.Clarkas 13, Z.Pačulija 10 ... A.Iguodala (10 atk. kam.) ir D.Greenas (12 atk. kam., 10 rez. perd.) po 6.

„Trail Blazers“: M.Harklessas 15 (5/14 metim., 8 atk. kam.), D.Lillardas 12 (5/17 metim., 0/4 trit.), C.J.McCollumas 11 (4/17 metim.), S.Napieras 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius