Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 20

Kšištofas Lavrinovičius: „Pokštauti mėgstu, o pasakoti anekdotus talento neturiu“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo sirgaliai praėjusią savaitę turėjo unikalią galimybę užduoti klausimus komandos naujokui Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjui Kšištofui Lavrinovičiui. O jau antradienį žinomas krepšininkas į juos atsakė.
Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Aukštaūgis atviravo apie įsimintiniausias karjeros pergales, pirmuosius žingsnius krepšinio aikštelėje, ateities planus, mėgstamiausias NBA komandas.

„Kaip aš jaučiuosi „Lietuvos ryto“ klube? Super. Labai komfortiškai. O prieš rungtynes turiu ritualą – pasimeldžiu“, – pokalbį pradėjo „brolis“.

„Krepšinį pradėjau žaisti būdamas maždaug 12-13 metų. Jokių tikslų sau nekėlėme atėję su broliu – buvome žali. Su juo atėjome į treniruotes nieko nemokėdami, tuo tarpu kiti vaikai jau galėjo žaisti vienas prieš vieną, žinojo kamuolio varymosi subtilybes. Tačiau viską greitai perkandome ir tada atsirado motyvacija siekti daugiau“, – sakė 209 cm krepšininkas.

„NBA rungtynių nežiūriu, tačiau peržvelgiu naujienas. Be abejo, palaikau „Houston Rockets“ ir „Toronto Raptors“ ekipas, nes šiose komandose žaidžia lietuviai. Norėtųsi, kad šie klubai susitiktų NBA finale, nors tai mažai tikėtina. Džiaugiuosi dėl D.Motiejūno ir J.Valančiūno, nes jie demonstruoja aukšto lygio krepšinį“, – kalbėjo K.Lavrinovičius.

Sirgaliai taip pat prašė žaidėją papasakoti anekdotų, teiravosi, ką puolėjas pirko už paskutinius litus, klausinėjo apie batų dydį, trenerio Virginijaus Šeškaus emocijas.

„Anekdotus aš pasakoti talento neturiu. Aš labiau mėgstu pokštauti“, – kalbėjo garsus krepšininkas.

„Kada „Lietuvos ryte“ atliksiu trigubą dublį? Reikės žaisti iki 60 metų ir laukti, kol atiteks itin silpni varžovai“, – pokštavo Vilniaus klubo naujokas.

„Iš šalies atrodo, kad treneris V.Šeškus labai daug rėkia, tačiau jei žmogus rodo emocijas, vadinasi, jis labai nori laimėti“ , – teigė puolėjas.

Į klausimą, ar K.Lavrinovičius mėgsta cepelinus, jis atsakė: „Labai. Ypač, kai mama pagamina“.

VIDEO: K.Lavrinovičius – apie karjeros pradžią, trigubą dublį ir NBA komandas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius