Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 16

Lemiamas Paulo Pierce'o tritaškis išmestas per vėlai – „Hawks“ konferencijos finale

Geriausia Rytų konferencijos komanda „Atlanta Hawks“ pirmą kartą klubo istorijoje pasiekė konferencijos finalą. Šeštose serijos iki keturių pergalių rungtynėse išvykoje „Hawks“ 94:91 (19:20, 26:19, 27:25, 22:27) įveikė „Washington Wizards“ ir laimėjo seriją 4:2. Konferencijos finale Atlantos krepšininkų laukia LeBronas Jamesas ir „Cleveland Cavaliers“ komanda.
Lemiamas Paulas Pierce'o metimas
Lemiamas Paulas Pierce'o metimas / „Scanpix“/AP nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Jau du kartus šioje serijoje lemiamais metimais komandą gelbėjęs Paulas Pierce'as ir šiose rungtynėse įmetė tritaškį paskutinę sekundę. Atrodė, kad „Wizards“ išlygino rezultatą ir tuoj bus žaidžiamas pratęsimas, tačiau vaizdo įrašo kartojimą peržiūrėję teisėjai nusprendė, kad metimas atliktas jau pasibaigus rungtynėms.

„Kamuolys įkrito ir aš galvojau „jie turbūt juokauja, tai negalėjo įvykti“. Maniau, kad metimas įkrito, rengėmės pratęsimui ir tada... Jėėėėė. Viskas gerai, mes laimėjome“, – po mačo apie paskutinių sekundžių emocijas kalbėjo Kyle'as Korveris.

VIDEO: Lemiamos „Hawks“ – „Wizards“ rungtynės

Alas Horfordas įmetė tik vieną baudos metimą iš dviejų ir likus 6,4 sek. „Wizards“ turėjo kamuolį paskutinei atakai. Trečių rungtynių didvyris P.Pierce'as šiame mače buvo pataikęs vos vieną kartą iš septynių, tačiau jam buvo patikėtas lemiamas metimas, kuri įkrito, tačiau kamuolį snaiperis paleido akimirką per vėlai.

„Vos nepasiverkiau, tai negalėjo dar kartą nutikti... Vis dėlto, krepšinio dievai buvo su mumis“, – sakė karjeros rezultatyvumo rekordą pagerinęs DeMarre Carrollas.

„Esu labai nusivylęs, man labai liūdna, turbūt dabar savijautai apibūdinti tiktų bet kuris žodžio liūdnas sinonimas“, – po rungtynių sakė 29 taškus pelnęs Bradley Bealas.

„Wizards“: B.Bealas (8/16 dvit., 3/8 trit.) 29, J.Wallas (7/20 dvit., 13 rez. perd.) 20, K.Seraphinas (8 atk. kam.) 13, D.Goodenas ir O.Porteris Jr. po 7.

„Hawks“: D.Carrollas (6/9 dvit., 3/5 trit., 10 atk. kam.) 25, P.Millsapas (13 atk. kam.) ir J.Teague (6/9 dvit.) po 20, A.Horfordas (7 atk. kam.) 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius