Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 01 19

NBA savaitės geriausieji – Mo Williamsas ir Alas Horfordas

Pirmadienį NBA buvo paskelbti naudingiausieji praėjusios savaitės (sausio 12–18 d.) krepšininkai Rytų ir Vakarų konferencijose.
Alas Horfordas
Alas Horfordas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Rytų konferencijoje naudingiausiojo žaidėjo apdovanojimas atiteko Atlantos „Hawks“ klubo lyderiui Alui Horfordui, o vakaruose prizas buvo skirtas Minesotos „Timberwolves“ ekipos įžaidėjui Mo Williamsui.

A.Horfordas, per 4 praėjusią savaitę sužaistas rungtynes, rinkdavo 21,7 taško, mesdamas 84,4 procento taiklumu iš žaidimo, atkovodavo po 8 kamuolius ir atlikdavo 6,3 rezultatyvaus perdavimo. A. Horfordo vedina „Hawks“ ekipa laimėjo visas 4 rungtynes ir pratęsusi savo pergalių seriją iki 12, toliau lyderiauja Rytų konferencijoje su 33 pergalėmis ir 8 pralaimėjimais.

Tuo tarpu M. Williamsas per 3 sužaistas rungtynes pelnydavo 30,3 taško ir atlikdavo 6,3 rezultatyvaus perdavimo. Įžaidėjas pasiekė rezultatyvumo rekordą, įmesdamas 52 taškus į „Pacers“ klubo krepšį. „Timberwolves“ ekipa, Vakarų konferencijos autsaiderė, laimėjo 2 rungtynes ir sykį patyrė nesėkmę. Šiuo metu „vilkų“ sąskaitoje yra vos 7 pergalės ir 32 pralaimėjimai.

„Scanpix“/AP nuotr./Mo Williamsas
„Scanpix“/AP nuotr./Mo Williamsas

Į naudingiausio savaitės žaidėjo apdovanojimą Rytų ir Vakarų konferencijose taip pat pretendavo Bismackas Biyombo („Hornets“), LeBronas Jamesas („Cavaliers“), Brandonas Jenningsas („Pistons“), Stephenas Curry („Golden State Warriors“), Mattas Barnesas ir Blake'as Griffinas („Clippers“), Zachas Randolphas („Grizzlies“) ir Chrisas Boshas („Heat“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius