Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 18

TEO patyrė ketvirtą pralaimėjimą Eurolygoje (nuotraukos, komentaras)

Ketvirtą pralaimėjimą iš eilės FIBA moterų Eurolygos turnyro rungtynėse patyrė ir šešių ekipų A grupės turnyro autsaidere tapo Lietuvos čempionės Vilniaus TEO komanda. Trečiadienį namie ji 68:74 (23:24, 12:21, 15:15, 18:14) nusileido Rygos TTT klubui.
Rungtynių akimirka
TEO su keturiomis nesėkmėmis tapo A grupės autsaidere. / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 3 Moteris Ryga Eurolyga

Antrame rungtynių ketvirtyje TEO krepšininkės įkrito į duobę ir pralaimėjo atkarpą 2:11 (25:35), o po kelių sėkmingai sužaistų TTT epizodų svečių persvara išaugo iki 15 taškų (27:42). Lietuvės rankų nenuleido ir kėliniui einant į pabaigą Renee Montgomery taikliais baudų metimais atsilikimą sumažino iki 8 taškų (35:43).

Po didžiosios pertraukos TEO sunkiai sekėsi rinkti taškus. Latvijos čempionės susigrąžino saugų 16 taškų pranašumą – 51:37. Paskutinėmis kėlinio sekundėmis Aurimė Rinkevičiūtė tritaškiu metimu sumažino TEO deficitą iki 10 taškų (50:60), o ketvirtame kėlinyje paleido dar vieną tolimą bombą ir savo komandą priartino – 55:62. Tačiau latvės sugebėjo atitrūkti (72:59) ir išsaugojusios saugų pranašumą šventė pirmą pergalę Eurolygoje.

TEO: Renee Montgomery 22 (10 rez. perd.), Milka Bjelica 18 (10 atk. kam.), Quanitra Hollingsworth, Chioma Nnamaka 10.

TTT: Lisa Willis 23, Lyndra Weaver 21, Cindy Lima 11, Dita Krumberga 6.

Vilniaus TEO komandos stratego Rūtenio Paulausko komentaras:

„Tikslas buvo ne tik gerai žaisti, bet ir laimėti. Pabrėžiu, kad už pralaimėjimą visą atsakomybę prisiimu aš, rezultatai blogi – kaltas treneris. Jaučiuosi nusivylęs ir noriu atsiprašyti klubo vadovybės bei žiūrovų, kurie stebi TEO rungtynes. Per šias rungtynes buvo aiškiai matyti daug spragų gynyboje, manau, komandai trūksta greito žaidimo ir gero organizuotumo. Liūdna, bet žaidėjos atrodė tarsi be ugnelės, sutrikusios. Varžovės mus pranoko visais aspektais ir turiu pasakyti, kad nesame pasiruošę rungtyniauti tokio lygio varžybose.

Atsistatydinti neketinu, tęsiu darbą klube. Žaidėjos sunkiai treniruosis kiekvieną dieną ir lauksime geresnių rezultatų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius