Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 03

L.Kleiza apie būsimą rinktinės talento nutekėjimą: „Esame geriausi, kai esame nuvertinti“

Sužinojęs pasaulio vyrų krepšinio čempionato burtus, kurie Lietuvos rinktinei nebuvo palankūs, nacionalinės komandos vairininkas Kazys Maksvytis atskleidė, jog šįmet rinktinė bus gerokai pasikeitusi. „Aš Lietuvos nenurašyčiau, nes mes esame geriausi, kai esame nuvertinti“, – 15min laidoje PIKENROLAS apžvelgęs galimas sudėties permainas sakė buvęs rinktinės lyderis Linas Kleiza.

Praėjusį šeštadienį Lietuvos rinktinės generolas Kazys Maksvytis sužinojo nacionalinės komandos kelią pasaulio čempionate, kuris šįkart vyks per tris Azijos valstybes – Filipinus, Indoneziją ir Japoniją.

Nuo 2015-ųjų metų medalių badą jaučianti šalies rinktinė pateko į D grupę kartu su Juodkalnija, Meksika ir Egiptu. Šios komandos varžysis Filipinų sostinėje Maniloje.

K.Maksvyčio vyrams siekiant vietos aštuntuke antrajame grupių etape veikiausiai teks perlipti Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) arba Graikijos barjerą.

„Kaip Kazys ir sakė, grupė yra lengva, bet po to bus sunkiau. Bus matyti. Turėjome lengvą grupę ir 2015-aisiais metais Latvijoje (juokiasi) – čekai, latviai, estai. Atrodė, kad viskas bus lengva. Su visais reikės žaisti“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė buvęs ilgametis rinktinės žaidėjas Jonas Mačiulis.

„Dar pažiūrėsime, ką atsiveš JAV, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė kita rinktinės legenda Linas Kleiza. – Burtai tikrai nėra patys palankiausi, jei reikės įveikti graikus, bet dar nežinome nei kokie bus lietuviai, nei graikai. Dar liko daug nežinomųjų. Ar galime graikus nugalėti? Žinoma, kad galime.“

Ne vieną skambią pergalę su rinktine iškovoję ir medalį į Lietuvą parvežę L.Kleiza ir J.Mačiulis pasidalijo mintimis apie galimus sudėties pokyčius, kurie rinktinę drebins artėjančią vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius