Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 25

Lemiamas Th.Walkupo epizodas sudomino ir NBA žvaigždę: jam atsakė J.Landale'as

Kauno „Žalgirio“ pergalę išplėšęs Thomaso Walkupo epizodas mače prieš Pirėjo „Olympiakos“ nuskambėjo ne tik per Europą, bet pasiekė ir NBA žvaigždžių akis.

Dramatiškose penktadienio rungtynėse „Žalgiris“ išsikapanojo paskutinėmis sekundėmis, kai Th.Walkupas perėmė kamuolį iš Kosto Slouko ir pabėgęs į greitą ataką pelnė du taškus, lėmusius kauniečių pergalę 81:79.

„Olympiakos“ putojosi po rungtynių, reikšdami pretenzijas dėl Th.Walkupui neskirtos pražangos, bet protesto taip ir nepadavė.

15min žurnalistui Kęstui Rimkui Lietuvos krepšinio teisėjų asociacijos vadovas Kęstutis Pilipauskas teigė neįžvelgęs tame epizode jokio kriminalo bei patarė atkreipti dėmesį ir į „Olympiakos“ žaidėjų veiksmus, kai šie net kelis sykius žaidė ant pražangos ribos prieš patį Th.Walkupą.

„Nemačiau nieko ypatingo. Man nepasirodė, kad „Žalgirio“ žaidėjas bandė prasižengti, – sakė K.Pilipauskas. – Gal jam ir buvo nurodyta tai padaryti, bet pavyko išmušti kamuolį pakankamai švariai. Nepasirodė, kad verta dėl to piktintis. Juo labiau, kad paskui galima buvo įžvelgti ir „Olympiakos“ žaidėjų pražangą prieš Th.Walkupą.“

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žalgiris“ gali būti ramus: „Olympiakos“ žodžiai dėl protesto skyrėsi nuo veiksmų

Daug diskusijų sukėlusi situacija patraukė dėmesį ir už Atlanto. Į paskutinę „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ rungtynių ataką sureagavo ir buvusi NBA žvaigždė Caronas Butleris.

Kadaise „Washington Wizards“ klube po 20,8 taško rinkęs puolėjas dabar dirba „Miami Heat“ vyriausiojo trenerio Eriko Spoelstros asistentu, o tviteryje jis savo sekėjų klausė, kiek šie įžvelgia pražangų.

Vienas iš C.Butleriui atsakiusiųjų – buvęs žalgirietis Jockas Landale'as.

Anot australo, pernai buvusio Th.Walkupo komandos draugu, paskutinėje atakoje prasižengta tik prieš „Žalgirio“ amerikietį. Tą, anot J.Landale'o, „Oly“ žaidėjai padarė net triskart.

„Be jų pražangų, daugiau neįžvelgiu nieko“, – pabrėžė australas.

VIDEO: Lemiamas šturmas: ryžtinga ir pergalinga žalgiriečių atkarpa
VIDEO: „Karštom pėdom“: fantastiška „Žalgirio“ pergalė akistatoje su „Olympiacos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius