Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 19

Mažės R.Jokubaičio minutės? Pagrindinis Šaro įžaidėjas grįžta į rikiuotę

Be Niko, bet su Nicku. Ketvirtadienį Kazanėje prieš UNIKS rungtyniausianti „Barcelona“ dėl koronaviruso neteko Nikolos Mirotičiaus, bet į Tatarstaną vežasi pasveikusį Nicką Calathesą, praneša „Mundo Deportivo“.
Rokas Jokubaitis ir Nickas Calathesas
Rokas Jokubaitis ir Nickas Calathesas / nuotr. „Getty Images"/euroleague.net

Katalonijos dienraštis praneša, kad graikas sės į lėktuvą, skrisiantį į Kazanę, ir gali išbėgti ant parketo jau rytoj vakare.

33-ąjį gimtadienį po kelių savaičių minėsiantis įžaidėjas patyrė šlaunikaulio traumą lapkričio 17-ąją akistatoje su Maskvos CSKA.

Jis galėjo grįžti ant parketo jau kiek anksčiau, bet išsigydęs traumą susirgo koronavirusu ir dar kuriam laikui turėjo luktelėti.

N.Calathesui iškritus, pasitempti turėjo kiti „Barcelona“ įžaidėjai – Nicolas Laprovittola ir Rokas Jokubaitis. Jie tą ir padarė.

Argentinietis nuo graiko traumos vidutiniškai rinko po 11,9 taško ir atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo, o lietuvio rodikliai taip pat buvo solidūs – vidutiniškai 10,8 taško ir 4,3 perdavimo per mačą.

N.Laprovittolos minutės per šį laikotarpį išaugo nuo 15,5 per susitikimą iki 24,8, o R.Jokubaičio – nuo 15,1 iki 22,8 min.

VIDEO: Auga tikra žvaigždė: Rokas Jokubaitis pražudė Eurolygos čempionus

N.Calathesas šį sezoną spėjo sužaisti 10 rungtynių, kuriose vidutiniškai per 24,7 min. pelnė po 8,4 taško, atkovojo po 5,2 kamuolio ir atliko po 5,7 rezultatyvaus perdavimo. Jam esant aikštėje, „Barca“ žaidė sėkmingiausiai – per 100 atakų nutoldavo nuo varžovų vid. 6,8 taško.

Graikui trūksta vos 24 rezultatyvių perdavimų, kad aplenktų Vassilį Spanoulį ir taptų visų laikų Eurolygos „asistų“ lyderiu.

„Barcelona“ su 16 pergalių ir 4 pralaimėjimais yra Eurolygos lyderė. Be N.Calatheso katalonai laimėjo 8 iš 10 rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius