Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 12 07

Miuncheno komandos bėdos: „Bayern“ krepšininkus šienauja traumos

Pastaruosius du sezonus Eurolygos ketvirtfinalyje žaidusi Miuncheno „Bayern“ šio sezono starte yra kamuojama traumų. Portalas „EuroHoops“ skelbia, jog artimiausias Bavarijos komandos rungtynes Eurolygoje ir Vokietijos pirmenybėse praleis būrys svarbių žaidėjų.

Bene didžiausia netektis – kapitono ir komandos veido Vladimiro Lučičiaus. Serbas dėl peties traumos jau nežaidė dvi savaites, o puolėjo laikotarpis be krepšinio gali išsiplėsti dar bent kelias savaites.

Prieš metus V.Lučičius buvo išrinktas į pirmąją, o praėjusį birželį – į antrąją simbolinę Eurolygos komandą, tačiau per pirmąsias dešimt 2022–2023 metų sezono rungtynes jis fiksavo sau kuklią 8,7 pelnyto taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 9,2 naudingumo balo statistiką.

Dar bent vieną savaitę nežais buvęs žalgirietis Augustine'as Rubitas, kurį iš rikiuotės išėmė kirkšnies sužeidimas dvikovoje su Tel Avivo „Maccabi“. Šį sezoną amerikietis renka 7,8 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 9,5 efektyvumo balo rodiklius.

Antradienio akistatoje Vokietijos čempionate su Oldenburgo EWE traumas patyrę dar du žaidėjai. Corey Waldenas pasitempė čiurną, o Nickas Weileris-Babbas pajautė spazmus klubo srityje. Šių krepšininkų galimybės rungtyniauti penktadienio rungtynėse su Vitorijos „Baskonia“ vis dar nėra aiškios.

Aišku tiek, kad artėjantį mačą Eurolygoje tikrai dėl šeimyninių aplinkybių praleis gynėjas Žanas Šiško.

Eurolygoje Andrea Trinchieri auklėtiniai per 11 mačų iškovojo 4 pergales ir šiuo metu žengia vos 15-oje pozicijoje. Vokietijos pirmenybėse – 8 pergalės per 9 mačus ir pirmoji vieta.

VIDEO: „Eurolygos diena“: Kauno „Žalgiris“ prieš sustiprėjusius čempionus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius