Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 30

Vangiose rungtynėse dėl trečiosios vietos – „Olimpia“ pergalė prieš CSKA

Dimitris Itoudis tikino, kad VTB Vieningosios lygos finalo serija yra svarbesnė nei rungtynės dėl trečiosios vietos Eurolygoje, tad neturėtų būti nusiminęs. Graiko vadovaujamas Maskvos CSKA klubas krito mažajame finale, kuriame Milano „Olimpia“ laimėjo 83:73 (20:23, 20:11, 20:23, 23:16).
Milano „Olimpia“ – Maskvos CSKA
Milano „Olimpia“ – Maskvos CSKA / nuotr. „Getty Images"/euroleague.net

Pusfinaliuose kritusios Rusijos ir Italijos komandos į Kelną vyko kovoti dėl titulo, tad trečios vietos rungtynės, akivaizdu, netenkino nei vienų, nei kitų.

Tai buvo galima matyti iš krepšininkų užsivedimo, veiksmų aikštėje, trenerių naudojamos rotacijos.

Tokie CSKA žaidėjai kaip Ivanas Uchovas, Aleksandras Chomenko, Semenas Antonovas, įprastai žaidžiantys po mažiau nei 10 minučių šį sezoną, rungtynėse dėl trečiosios vietos aikštėje buvo laikomi ilgiau nei įprastai.

Ettore Messina rungtynėms net neregistravo Malcolmo Delaney ir Luigi Datome, D.Itoudis į paraišką neįtraukė Danielio Hacketto.

Paskutiniame ketvirtyje „Olimpia“ įgijo ir dviženklę persvarą (71:59), D.Itoudis dar gavo techninę pražangą už kalbas, o tada CSKA atgijo ir dviem tritaškiais sumažino atsilikimą – 64:71.

Vis tik Sergio Rodriguezas ir Vladimiras Micovas tritaškiais sulaikė artėjančius varžovus ir nutiesė „Olimpia“ ekipai kelią į pergalę.

Po 14 taškų nugalėtojams pelnė Sergio Rodriguezas (6 rez. perd.) ir Vladimiras Micovas.

CSKA komandoje su 18 taškų rezultatyviausias buvo Tornikė Šengelia. Gruzinas taip pat atkovojo 9 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3 kamuolius ir surinko 26 naudingumo balus.

„Olimpia“ pataikė 56 proc. dvitaškių (18/32) ir 50 proc. tritaškių (11/22).

„Olimpia“: S.Rodriguezas (6 rez. perd.) ir V.Micovas po 14, R.Moraschini, M.Rollas ir Sh.Shieldsas (7 atk. kam.) po 11, K.Tarczewskis ir Z.LeDay po 7.

CSKA: T.Šengelia 18 (9 atk. kam., 3 rez. perd., 3 per. kam., 26 naud. bal.), I.Lundbergas 13, J.Voigtmannas 12 (6 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius