Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 04

Atodūsis Lietuvos rinktinėje: Marius Grigonis išvengė rimto sužeidimo

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovykloje – geros naujienos. 15min šaltiniai praneša, jog dvikovos su Prancūzija nebaigęs vienas komandos lyderių Marius Grigonis išvengė rimtos traumos ir yra pasiruošęs žaisti rungtynėse su Vokietija.

Dvejų metų kontraktą su Atėnų „Panathinaikos“ vasarą sudaręs 28-erių Marius Grigonis – rezultatyviausias ir naudingiausias Kazio Maksvyčio auklėtinis per pirmąsias dvejas Europos čempionato rungtynes su Slovėnija ir Prancūzija.

Kaunietis šiuose mačuose žaidė po beveik 28 minutes, per kurias rinko po 15,5 taško, 3 atkovotus ir 1 perimtą kamuolį, 3,5 rezultatyvaus perdavimo bei 17 naudingumo balų.

M.Grigonis susižeidė rungtynių su Prancūzija pabaigoje, susidūręs su galingu varžovų puolėju Geurschonu Yabusele. Diagnozė – sumuštas keturgalvis raumuo, kuris, pasak 15min šaltinių, lietuviui nesutrukdys šiandien rungtyniauti prieš Vokietiją.

Dvikovos pradžia – 15.30 valandą Lietuvos laiku Kelne, „Lanxess“ arenoje.

Turnyro šeimininkė Vokietija laimėjo pirmąsias dvejas rungtynes prieš Prancūziją (76:63) bei Bosniją ir Hercegoviną (92:82). Tuo metu lietuvių taškų sąskaitoje vis dar dega nulis – pralaimėta Slovėnijai 85:92, o Prancūzijai – 73:77.

VIDEO: „Iki paskutinio“: dramblys Lietuvos rinktinės kambaryje ir maldos už Marių Grigonį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius