-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 06

Be gimtadienio dovanos likęs Šaras pasigedo pagarbos iš teisėjų

46-ąjį gimtadienį vakar minėjęs Šarūnas Jasikevičius liko be dovanos – jo vadovaujama „Barcelona“ Ispanijos čempionato rungtynėse 76:86 nusileido „Valencia“ klubui ir patyrė pirmą nesėkmę po 12 pergalių iš eilės visuose turnyruose. Šaras po pralaimėjimo pripažino varžovų pranašumą, bet bedė pirštu ir į teisėjų darbą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Nuo sausio 20-osios pralaimėjimų nepatyrusi „Barca“ šį sezoną jau antrą kartą nusileido Valensijos ekipai, o šįkart „oranžiniai“ savo pranašumą įrodė būdami fiziškesni, po mačo tikino Šaras.

„Rungtynes nulėmė geresnis varžovų fiziškumas. Jie kovojo dėl kiekvieno kamuolio, o atkovoti 21 kamuoliu mažiau už varžovus („Barca“ atkovojo 23 kamuolius, „Valencia“ – 44 - red. past.) yra nepriimtina“, – sakė lietuvis.

Tiesa, jam nepatiko ne tik auklėtinių pastangų trūkumas, bet ir arbitrų darbas.

„Barcelona“ šiose rungtynėse išmetė 14, o „Valencia“ dvigubai daugiau – 28 baudų metimus. Vienu metu skirtumas šioje kategorijoje buvo net 23:5.

„Jie (teisėjai – red. past.) leido per daug ir mūsų šiek tiek negerbė“, – pareiškė Š.Jasikevičius po rungtynių.

Tiesa, jis pripažino, kad varžovai nepaisant visko buvo geresni.

„Noriu pasveikinti Joaną Penarroya ir „Valencia“ su pelnyta pergale. Jie žaidė fiziškiau nuo pat pradžios, užduodami toną rungtynėms, o mes buvome per švelnūs ir nežinojome, kaip žaisti kietai visas rungtynes“, – sakė kaunietis.

„Tai trečios rungtynės per penkias dienas, bet tai neturėtų būti pasiteisinimas. Sunku suprasti, kaip galime negerbti „Valencia“ komandos, nes žinojome, kad bus sudėtinga. Kaip treneris, nesugebėjau paruošti komandos. Kautis yra svarbiausia, o „Valencia“ šioje srityje mus pranoko. Kai nori mažiau nei varžovas, laimėti pasidaro labai sudėtinga“, – užbaigė „Barcos“ strategas.

Kitas rungtynes katalonai žais antradienį, kai Ispanijos lygos susitikime testuos Fuenlabrados „Montakit“ komandą, o jau ateinantį penktadienį „Barca“ svečiuosis „Žalgirio“ arenoje, kur rungtyniaus prieš Lietuvos čempionų komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius