-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 12 /15:56

Bendrabutį primenantis rinktinės viešbutis nustebino Lietuvos krepšininkus

„Yra buvę geriau“, – pasakodamas apie „Mercure Lille Airport“ viešbutį ironiškai šyptelėjo Linas Kunigėlis. Žiniasklaidą jau apskriejo išskirtinio tualeto Jono Mačiulio kambaryje nuotrauka. Lilyje rinktinė susidūrė su dar daugiau nesklandumų. Tačiau į Prancūziją lietuviai atvyko ne turistauti. „Reikia fokusuotis ne ties smulkmenomis, o galvoti apie aštuntfinalio mačą. Nereikia užsikrauti neigiamomis emocijomis“, – pabrėžė nacionalinės komandos atstovas spaudai.
Lietuvos rinktinės viešbutis
Lietuvos rinktinės viešbutis / 15min.lt montažas

L.Kunigėlis juokauja, kad viešbutis iš išorės kiek primena bendrabutį. „Lenkų ir Izraelio rinktinių atstovai sakė, kad nesiskųstume – pas mus dar nebuvote“, – krizeno jau daug metų rinktinę lydintis L.Kunigėlis.

Nacionalinei komandai įstrigo ne tik viešbučio išvaizda ar išskirtinis tualetas. Mūsiškiai stebisi viešbučio restorano maisto meniu.

Suvalgę nedidelį gabaliuką žuvies, krepšininkai ant stalo gavo rimtų kepsnių. Jono Kazlausko asistentas Gintaras Krapikas juokavo, kad tokiu tenka dalintis su draugu – pavargsti vien jį pjaustydamas.

Jokios vištienos ar kitų, lengviau virškinamų ir sportininkams reikalingų patiekalų.

Reikia fokusuotis ne ties smulkmenomis, o galvoti apie aštuntfinalio mačą. Nereikia užsikrauti neigiamomis emocijomis.

Lietuvos rinktinės pietūs – 13 valandą, o prancūzai labai stebisi, kai lygiai tą pačią minutę žaidėjai tikisi įžengti į restoraną. Tenka luktelėti prie užrakintų durų.

„Neveltui sakoma, kad tik Prancūzijoje klientas visada neteisus, – juokavo L.Kunigėlis. – Tokia prancūzų kultūra, kad niekas niekur neskuba. Bet chaosas jau tvarkomas. Iš viešbučio juk niekas neperkels.“

Maisto kiekybės ir kokybės problemas, kitus iškilusius nesusipratimus jau tvarko rinktinės generalinis sekretorius Mindaugas Špokas ir komandos administratorius Žydrūnas Vilenčikas.

J.Mačiulio užfiksuota nuotrauka, panašu, daryta ne iš jo paties kambario. Juolab, L.Kunigėliui neteko girdėti, kad dar pas kažką kitą kambaryje būtų buvę tokių linksmybių.

Nesklandumų pirmąją dieną netrūko ir aikštelėje. Nors treniruotės yra uždaros ir neprieinamos žiniasklaidai – žurnalistai įleidžiami tik jos pabaigoje, Lilyje per lietuvių pratybas buvo nesunku pamatyti įjungtas kameras, klaidžiojančius žurnalistus.

booking.com nuotr./„Mercure Lille Airport“ viešbutis
booking.com nuotr./„Mercure Lille Airport“ viešbutis

Dar nesibaigus rinktinės treniruotei, šalia aikštės prisistatė ir visa Ispanijos komanda.

„Eilinį kartą organizatorių problema – viskas padaryta kaip šveicariškas laikrodis ir nepaliekama nė penkių minučių apsikeisti komandoms. Bet dabar atsiras jungiamosios treniruotės, sumažės komandų skaičius, atsiras daugiau erdvės ir daugiau laiko išspręsti tuos dalykus. Bet taip, nesusipratimų dėl tvarkaraščių išdėliojimų buvo.

Tačiau kažkaip pragyvenome tą dieną, niekas nenumirė“, – pasakojo L.Kunigėlis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius