-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 24

Eurolygos amerikiečiai regi išskirtinai nuožmų sezoną: lengvų rungtynių nebus

Amerikietis Kyle'as Hinesas šiemet pradės savo 13-ąjį sezoną Eurolygoje. Žvelgdamas į komandų sudėtis, 36-erių krepšininkas sako, kad tai bus vienas nuožmiausių sezonų. Jam antrina ir kiti Eurolygos krepšininkai.
Kauno „Žalgiris“ – Milano „Olimpia“
Kyle'as Hinesas / Erikas Ovčarenko/BNS
Temos: 1 Eurolyga

„Manau, tai bus vienas nuožmiausių sezonų, kokius esame matę. Visos komandos turi gerų žaidėjų. Nemanau, kad bus lengvų rungtynių, kad ir kur bežaistum. Laukia puikus sezonas“, – sakė Milano „AX Armani“ atstovaujantis K.Hinesas.

Vienas kiečiausių kovotojų baudos aikštelėje pridūrė: „Laimėjimai mane veda pirmyn. Pergalių priklausomybė ir galimybė laimėti – rungtynes, titulą – mane veda pirmyn“.

„Tai bus vienas konkurencingiausių Eurolygos sezonų“, – kalbėdamas su Eurohoops.net antrino Tel Avivo „Maccabi“ gynėjas Wade'as Baldwinas.

„Apsižvalgai po lygą ir matai, kiek neįtikėtino lygio gynėjų yra komandose. Kiekviena komanda tiesiog jų prikišta. Kiekviena komanda atrodo solidžiai“.

26-erių metų W.Baldwinas Eurolygoje debiutavo 2019 m., tačiau sezonu Pirėjo „Olympiakos“ komandoje neliko patenkintas. Vėliau žaidė Miuncheno „Bayern“ ir Vitorijos „Baskonia“ gretose.

„Iš „Olympiakos“ prisiminimai – ne patys geriausi. Krepšinio prasme – man tai nebuvo geri metai, prasčiausi iš trijų, praleistų Eurolygoje. Kiti du sezonai buvo geri“, – sakė žaidėjas, Eurolygoje renkantis po 12,4 taško.

Eurohoops.net pakalbintas DeShaunas Thomas apie artėjančią 2022-23 m. Eurolygos kampaniją kalbėjo panašiai.

Eurolygoje su pertraukomis jis žaidžia nuo 2013 metų, o Milano „AX Armani“ jam bus jau septintasis Eurolygos klubas.

„Bus labai įdomu. Daug komandų puikiai susikomplektavo. Daug gerų žaidėjų visose komandose. Bus išskirtinis sezonas. Ilgas sezonas, nes kiekvienas mačas bus didelės svarbos. Tiesiog virs konkurencija. Tokia Eurolyga bus šį sezoną, bet tokią ją žmonės ir nori matyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius