Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 13

Išslydo dar vienas titulas: Šaras ir „Barca“ krito paskutinių sekundžių dramoje

Nesėkmingai susiklosčius Katalonijos taurės finalui, Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ paskutinių sekundžių dramoje krito ir Ispanijos Supertaurės finale. Katalonai kovoje dėl titulo privalėjo pripažinti savo principinio varžovo Madrido „Real“ pranašumą – 67:72 (14:18, 18:13, 17:19, 18:22).

Tai buvo tikras „El Clasico“ mūšis, kuriame atkakli kova tęsėsi visas 40 minučių.

Ketvirtajame kėlinyje keletą neprotingų pražangų atlikusi „Barca“ paleido savo varžovus į priekį (58:63), o už priekaištus teisėjui techninės pražangos sulaukė ir Šarūnas Jasikevičius.

Tačiau įtampa darė savo ir kitoje aikštės pusėje – „karališkojo“ klubo krepšininkų baudos viena po kitos skriejo pro šalį, o visai netrukus technine pražanga buvo apdovanotas ir jų strategas Pablo Laso.

Atsiliekant 66:67, N.Mirotičius stojo mesti dviejų baudos metimų, tačiau pataikė tik vieną. Kitoje atakoje sudėtingą metimą nuo lentos pataikė Facundo Campazzo, o likus 27 sek. Šaras paprašė minutės pertraukėlės.

Deja, tačiau kita katalonų ataka buvo nesėkminga – Adamui Hangai veržiantis link krepšio kamuolys iš vengro rankų buvo švariai išmuštas Rudy Fernandezo, o aikštę žaidimo įrankis paliko būtent nuo A.Hangos.

Tiesa, „Real“ ir vėl realizavo tik vieną baudą, o šansą išplėšti pratęsimą turėjo tas pats A.Hanga. Visgi puolėjo tritaškis skriejo pro šalį, o trečius metus iš eilės šalies Supertaurę laimėjo „Real“.

Finalo MVP pripažintas Facundo Campazzo, kurio sąskaitoje – 21 taškas, 8 išprovokuotos pražangos ir 19 naudingumo balų.

„Barcelona“: Nikola Mirotičius 22 (7 atk. kam.), Brandonas Daviesas 12 (8 atk. kam.), Nickas Calathesas 11 (5 praž.), Alexas Abrinesas 8.

Madrido „Real“: Facundo Campazzo 21, Alberto Abalde 13, Gabrielis Deckas 11, Sergio Llullas 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius