2018 03 03

Madridas su J.Mačiuliu atsisveikina šilčiausiais žodžiais: „Jis lieka vienu iš mūsų“

Pablo Laso teigia, kad Jonas Mačiulis iš Madrido išvyksta palikęs ypatingą žymę „Real“ klube. Pasak trenerio, J.Mačiulis – pavyzdinis auklėtinis, tačiau P.Laso supranta lietuvio norą ieškoti klubo, kuriame žaistų daugiau.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Alfredo Pliadžio nuotr.

J.Mačiulis į „Real“ atvyko iš Atėnų „Panathinaikos“ 2014 metais ir Eurolygoje, vilkėdamas Karališkojo klubo marškinėlius, sužaidė 103 mačus, vidutiniškai rinkdamas po 4,5 taško.

Šį sezoną Eurolygoje lietuvis žaidė po 12,9 min. per rungtynes ir rinko po 3,0 taško.

„Aš puikiai suprantu Jono situaciją. Jis mums ypatingai brangus ir mes ypač vertiname tai, ką jis mums davė per visą tą laiką“, – sakė P.Laso.

„Su mumis jis laimėjo viską, ką galėjo, bet jam vis sunkiau tapo taikstytis su mažėjančiu minučių skaičiumi, ir jis pabandė paieškoti geriausios sau išeities. Suprantame tai. Bet kuriuo atveju Jonas ir toliau liks vienu iš mūsų“.

„Jei dabar pažiūrėtumėte į veidus persirengimo kambaryje, pamatytumėte visus nusivylusius, nes prarandame kažką, ko visiems trūks. Ir tai suprantama, nes žmonės čia yra patys svarbiausi.

Jonas paliko labai ryškų ženklą šioje komandoje. Kaip treneris, galėčiau pasakyti, kad norėčiau turėti daugiau tokių žaidėjų komandoje. Suprantu Jono situaciją ir linkiu jam sėkmės“, – kalbėjo „Real“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius