Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 10

Mantas Kalnietis: „Treneris ragina imtis iniciatyvos, turiu mesti“

Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis per pagrindinį rungtynių su Čekija laiką prametė visus keturis tritaškius, jis prametė ir pergalingu galėjusi tapti metimą. Vis dėlto, jis nepalūžo, o dvi jo tolimos bombos pratęsimo metu buvo vienas tų faktorių, kurie pražudė varžovų komandą.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

– Kaip jaučiatės po tokių rungtynių?

– Gerai, kad laimėjome, išvažiuojame iš Rygos su pirmąja vieta grupėje. Gal žaidžiam ne taip, kaip mums norėtųsi, tačiau reikia galvoti apie pozityvius dalykus. Reikia pailsėti. Pirmasis tikslas jau pasiektas. Aišku, tokio žaidimo mums Prancūzijoje nepakaks, tačiau tikiuosi, kad važiuojame žaisti geriau.

– Tie du tritaškiai pratęsime... Galvojome, kad pražilsime...

– (juokiasi). Matote, man niekaip nesisekė pataikyti, bet jeigu aš neagresyvinsiu, neaštrinsiu žaidimo, nemesiu, mums bus dar sunkiau. Aišku, mano pataikymo procentas yra tragiškas, bet mane treneris ragina imtis iniciatyvos, lįsti po krepšiu. Aš vis tiek tikiu, kad man tie metimai įkris – tikrai nesirengiu slėptis į kampą.

– Buvo nesklandumų, bet trečiajame kėlinyje atrodė, kad žvėris pabudo.

– Na taip, bet vėlgi, su tokiomis atkarpomis – aukštyn žemyn. Tai atsiranda, tai vėl nutrūksta. Bet kad ir kaip bebūtų, aš noriu pasakyti, kad „chebra“ tikrai atiduoda visas jėgas. Nepasiseka, patys matote, griūname, krentame ir atiduodame visas jėgas, kad pasiektume kažką gero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius