-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 02

Marškinėlių numerį pasikeitusi Justė Jocytė debiutavo šio sezono Eurolygoje

Justės Jocytės atstovaujama Vilerbano ASVEL komanda startavo 2020–2021 m. sezono moterų Eurolygoje. Pirmose rungtynėse Prancūzijos ekipai daug problemų neiškilo – ji 89:57 (25:14, 23:22, 25:12, 16:9) nugalėjo Gdynės „Arka“ klubą iš Lenkijos.
Justė Jocytė (kairėje) su komandos draugėmis
Justė Jocytė (kairėje) su komandos draugėmis / FIBA nuotr.

Nugalėtojų gretose žaidė ir 15-metė Justė Jocytė, kuriai tai buvo vos trečiasis pasirodymas Eurolygoje.

Lietuvos krepšinio viltis į aikštę žengė komandai jau turint triuškinantį pranašumą.

J.Jocytė per 4 minutes taškų nepelnė (0/1 dvit., 0/1 trit.), bet atkovojo 2 kamuolius. Jai esant aikštėje ASVEL komanda varžoves pranoko 6 taškais.

J.Jocytė per trumpą savo karjerą ant parketo Eurolygos rungtynėse praleido daugiausia 4 minutes. Praėjusiame sezone ji du kartus žaidė po 2 minutes, bet taškais pasižymėti irgi nespėjo.

Įdomu tai, kad į aikštę lietuvė žengė su pasikeitusiu marškinėlių numeriu. Praėjusį sezoną J.Jocytė vilkėjo marškinėlius su 1-uoju numeriu. O dabar juos iškeitė į 13-ąjį numerį.

Šį sezoną J.Jocytė jau spėjo apšilti kojas ir Prancūzijos lygoje, kurioje per du mačus vidutiniškai žaidė po kiek daugiau nei 3 minutes. Šioje lygoje jaunoji krepšininkė iš viso pelnė 4 taškus bei surinko 4 naudingumo balus.

Vakar vykusiose rungtynėse Lietuvos rinktinės narė žaidė ir „Arka“ komandos gretose. Laura Miškinienė per 20,5 minutės pelnė 4 taškus (1/5 dvit., 0/1 trit., 2/2 baud.), atkovojo 7 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko 9 naudingumo balus.

Rungtynės vyko Stambule, kuriame rengiamas moterų Eurolygos B grupės „burbulas“. Jau ketvirtadienį jame ASVEL išbandys jėgas su Prahos USK, o penktadienį žais prieš šeimininkes Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius