Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 22

Nerimu pasidalinęs Š.Jasikevičius „Saugokitės „Partizan“, jie ketina eiti toli“

Nurijęs dvi karčias piliules praėjusią savaitę Badalonoje ir Stambule, Šarūnas Jasikevičius su „Barcelona“ pasitinka dvigubą Eurolygos savaitę.

Pirmasis „Barcelona“ varžovas šią savaitę – puikus Šarūno Jasikevičius bičiulis ir buvęs treneris Željko Obradovičius bei jo diriguojamas Belgrado „Partizan“.

„Pirmiausia turime taisyti savo problemas, o tuomet galvoti apie varžovą, – sakė Š.Jasikevičius. – Galvoju, kad mes praleidžiame per daug taškų ir kad turėjome dvi prastas antrąsias rungtynių puses Stambule ir Badalonoje. Turime pradėti gintis geriau, būti solidesni ir agresyvesni, prasižengti, kai to reikalauja situacija. „Joventut“ mums įmetė per daug lengvų taškų. Nerimauju, kad nepakankamai kenčiame gynyboje, o tuomet turėtume kalbėti apie varžovą.“

„Barcelona“ per pirmąsias aštuonerias rungtynes iškovojo 5 pergales, o po aštuonerių metų pertraukos į Eurolygos sugrįžęs „Partizan“ turi viena pergale mažiau.

„Žiūrėkite, „Partizan“ laimėjo devynerias iš paskutinių dešimties rungtynių. Pralaimėjo prieš „Olympiacos“, tačiau tuomet turėjo daug traumuotų žaidėjų. Varžovai yra puikioje formoje, visi žaidėjai turi aiškius vaidmenis – žino, kas turi atakuoti krepšį, kas spausti varžovus, o kovoti dėl kamuolių. „Partizan“ žaidžia tikrai gerai. Željko Obradovičius atlieka puikų darbą. Saugokitės „Partizan“, nes jie ketina eiti toliau“, – sakė Šaras.

Kitas nerimo signalas Šarui – žudiko instinkto trūkumas komandoje, apie ką jis ne kartą yra pasisakęs ir per pirmuosius du sezonus Katalonijoje.

„Akivaizdu, jog tai mums nutinka. Bandome daryti greitus ar ilgiau trunkančius pakeitimus. Mes žaidžiame gerą krepšinį 35 minutes, bet tuomet per paskutines 5 minutes pralaimime atkarpą 2:13, prarandame kamuolius ir koncentraciją“, – sakė „Barcelona“ treneris.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Šarūnas Jasikevičius
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Nepaisant problemų, Šaras tikina, kad „Barcelona“ yra ten, kur ir turėtų būti šioje sezono stadijoje.

„Neabejotinai einame į priekį. Turėjome sunkią savaitę ir turime dar daug vietos tobulėjimui. Puiku, kad grįžta Kyle'as Kuričius ir Nikola Mirotičius, bet jiems reikės laiko adaptuotis prie komandos“, – sakė treneris.

„Barcelona“ į namų areną „Palau Blaugrana“ grįžta po dviejų savaičių pertraukos.

„Visada geriau žaisti namuose, – sakė Š.Jasikevičius. – „Palau Blaugrana“ arenoje sirgaliai sukuria puikią atmosferą, bet jie nepelnys taškų už tave. Sirgaliai mums padės, bet darbas turi būti atliktas ant parketo. Mes turime būti pastovesni.“

VIDEO: PIKENROLAS: Šaro konfliktai, brangstantis „Žalgirio“ vedlys ir viešnagė Ispanijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius