-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 08

Netikėtas atkabinimas: Serbijos rinktinės treneris atsisakė M.Teodosičiaus paslaugų

Milošas Teodosičius turėjo būti viena skambiausių Serbijos rinktinės pavardžių artėjančiame Europos čempionate, bet 35-erių įžaidėjo jame neišvysime.
Milošas Teodosičius
Milošas Teodosičius / FIBA nuotr.

Serbijos žiniasklaidos kanalas „Mozzart Sport“ informuoja, kad serbų strategas Svetislavas Pešičius nusprendė „atkabinti“ M.Teodosičių nuo turnyrui besiruošiančios rinktinės.

Vos prieš kiek daugiau nei mėnesį M.Teodosičius dar buvo Serbijos rinktinės lyderis per pasaulio čempionato atrankos langą, kai per dvejas rungtynes vidutiniškai rinko po 17,5 taško ir 8,5 rezultatyvaus perdavimo.

Labai sėkmingai jis žaidė ir savo klube – Bolonijos „Virtus“, su kuriuo laimėjo Europos taurę, pats per mačą pelnydamas po 11,5 taško ir 7,9 rezultatyvaus perdavimo.

Veteranas Serbijos rinktinėje debiutavo dar 2007 m. Europos čempionate ir iš viso žaidė penkeriose žemyno pirmenybėse. Nuo 2015 metų M.Teodosičius buvo rinktinės kapitonas.

Tiesa, net ir be M.Teodosičiaus serbų gynėjų grandis atrodo pakankamai įspūdingai – joje yra Vasilije Micičius, Nemanja Nedovičius, Stefanas Jovičius ir Marko Guduričius.

Serbai Europos čempionatą pradės D grupėje Prahoje, kur jų varžovais bus čekai, lenkai, suomiai, izraeliečiai ir olandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius