Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 05 31

Permė išliks ne mažiau lietuviška: sutartį pratęsė ir komandos senbuvis

Permėje šaknis įleidęs Eigirdas Žukauskas ir toliau atstovaus Kazio Maksvyčio treniruojamai „Parma“ ekipai – oficialiai pranešta apie abiejų šalių pasirašytą naują dviejų metų sutartį.
Eigirdas Žukauskas
Eigirdas Žukauskas / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Po 10,3 taško ir 4,9 atkovoto kamuolio VTB Vieningoje lygoje rinkęs 27-erių puolėjas Permėje pradės jau trečią sezoną – į šią komandą jis atvyko metais anksčiau, nei pernai vasarą jos vairą perėmęs K.Maksvytis.

Pirmajame savo sezone „Parma“ ekipoje buvęs rezultatyviausiu komandos žaidėju, pernai E.Žukauskas kiek pasislinko į šalį, bet vis tiek buvo trečias pagal naudingumą 8-ąją vietą VTB Vieningoje lygoje užėmusioje ekipoje.

Gali būti, kad kitą sezoną E.Žukauskas su komanda žais jau ne vienu frontu – šeštadienį buvo pranešta, jog „Parma“ siekia vietos FIBA Čempionų lygoje.

Kiek anksčiau Permės klubo vadovai pratęsė sutartį ir su kitu komandos lietuviu Adu Juškevičiumi, o prie ekipos vairo ir toliau stovės K.Maksvytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius