Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 06

Pirmą trofėjų paleidęs Šaras buvo piktas

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ prarado progą sezoną pradėti pakiliomis nuotaikomis. Katalonijos taurės finale sekmadienį lietuvio auklėtiniai nusileido Manresos BAXI ekipai.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Žinojome, kad bus sunku ir reiks kentėti. Taip ir nutiko. Noriu pasveikinti varžovus ir jų trenerį Pedro Martinezą, kuris atliko puikų darbą. Manresos komanda buvo užsivedusi, labiau norėjo laimėti ir buvo geriau pasiruošusi. Kai kuriose situacijoje buvome neblogi, bet to neužteko. Jau pusfinalis nebuvo toks, kokio norėjau“, – po finalo pripažino Š.Jasikevičius.

Barselonos komanda sugriuvo ketvirtajame kėlinyje, kurį pralaimėjo 14:28.

„Kai tiek praleidi pabaigoje, laimėti yra sunku. Blogiausia, kad tie praleisti taškai buvo iš energijos stokos ir pralaimėtos kovos dėl kamuolių. Visa tai neblogai kontroliavome pirmoje mačo pusėje, bet po to sugriuvome. Sezonas bus labai ilgas, bet ši savaitė buvo tikrai prasta, nes pusfinalyje irgi gerai žaidėme tik vieną kėlinį. Finale buvome kiek geresni, bet reikia pripažinti, kad nei treniruotėse, nei rungtynėse neatrodėme gerai“, – pyko „Barcelona“ strategas.

Katalonijos taurės „Barcelona“ nelaimi antrą sezoną paeiliui.

Kitą savaitgalį Šaro auklėtinių laukia Ispanijos Supertaurė ir galimybė sumedžioti pirmą trofėjų.

„Į Tenerifę stengsimės keliauti geriausios įmanomos formos. Turėsime sužaisti geras rungtynes prieš labai gerą „Valencia“ komandą“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius