-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 19

Rudy Fernandezas: „Lietuva – tikrų karių komanda“

Po penktadienį Lietuvos krepšinio rinktinės laimėto pusfinalio prieš Serbijos nacionalinę komandą ispanas Rudy Fernandezas negailėjo gerų žodžių mūsų krepšininkams. Ne pats mėgstamiausiais Lietuvos sirgalių žaidėjas supranta, kad finale Ispanijos laukia labai sunkus varžovas.
Rudy Fernandezas
Rudy Fernandezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lietuvos rinktinė yra užgrūdinta tokių rungtynių. Jie visada kaunasi iki kraujo ir žino, ką reiškia laimėto tokius svarbius mačus. Praėjusiame Europos čempionate jie jau žaidė finale“, – po Lietuvos ir Serbijos mačo didžiausiam Ispanijos sporto dienraščiui „Marca“ kalbėjo R.Fernandezas.

Krepšininkas pripažino, kad šis Europos čempionatas jam yra pats sunkiausias turnyras. Dabar laukia rungtynės, kuriose reikės atiduoti viską, kas tik yra likę.

„Lietuva yra tikrų karių komanda, turėsime kovoti iki paskutinės akimirkos, atiduoti visas jėgas“, – sakė R.Fernandezas.

Lietuvos rinktinė yra užgrūdinta tokių rungtynių. Jie visada kaunasi iki kraujo ir žino, ką reiškia laimėto tokius svarbius mačus

Finalo rungtynėse sekmadienį ispanas sutiks savo komandos draugą Madrido „Real“ klube – Joną Mačiulį. Finale iš viso žais net penki „Karališkojo klubo“ krepšininkai – be J.Mačiulio ir R.Fernandezo „Real“ rungtyniauja it Felipe Reyesas, Sergio Rodriguezas bei Sergio Llullas.

„Puikiai pažįstu Joną, tačiau turėsime pamiršti, kad esame partneriai. Bus labai įdomi kova, nes kiekvienas iš mūsų kausimės už savo šalį“, – kalbėjo R.Fernandezas.

Tuo tarpu ispanų treneris Sergio Scariolo teigė, kad jo rinktinę vienijantis veiksnys – lyderis Pau Gasolis.

„Tai, kad Pau, mūsų lyderis, jaučiasi tiek katalonu, tiek ispanu, komandoje, kurioje yra žaidėjų iš skirtingų vietų, tai, kad jis turi tą būdą matyti dalykus, jausti juos, suvokti juos, yra svarbu, nes mus tai vienija. Tokie jo jausmai“, – sakė S.Scariolo prieš artėjantį finalą su mūsų rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius