Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 12

Trečias kartas nemeluos? E.Messina vėl ketina perimti Italijos rinktinės vairą

Du kartus Italijos krepšinio rinktinę treniravęs Ettore Messina ateinančią vasarą gali jos vairą perimti jau trečią kartą.
Ettore Messina
Ettore Messina / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Italijos dienraštis „La Gazzetta dello Sport“ praneša, kad E.Messina greičiausiai treniruos Italijos rinktinę Tokijo olimpinėse žaidynėse, jei tik italai į jas pateks.

Pranešama, kad olimpiniame atrankos turnyre, kuriame italai ir sieks bilieto į Tokiją, rinktinę dar treniruos dabartinis komandos vairininkas Meo Sacchetti.

Visgi tuo atveju, jei italai laimėti olimpinę atranką, Tokijuje rinktinės žaidimui jau diriguotų E.Messina, šiuo metu užimantis Milano „Olimpia“ vyriausiojo trenerio ir prezidento pareigas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./ Etore Messina
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./ Etore Messina

Jei vėl stotų prie nacionalinės komandos vairo, E.Messinai tai būtų trečias kartas Italijos rinktinę.

Ją krepšinio profesorius jau treniravo 1993-1997 ir 2016-2017 m. laikotarpiais. 1997 m. E.Messinos treniruojama komanda laimėjo Europos čempionato sidabrą, 1993 m. žemyno pirmenybėse liko devinta, 1997-aisiais užėmė penktą vietą, o 2017-aisiais tenkinosi septintąja pozicija.

2016 m. vasarą E.Messina vadovavo Italijai ir per olimpinę atranką, bet jos Pietų Europos komanda įveikti nesugebėjo ir bilieto į Rio de Žaneirą neiškovojo.

Tiesa, Italijos krepšinio federacija dar laukia galutinio E.Messinos atsakymo. Jei jis vis tik nuspręstų atsisakyti, o italai važiuotų į Tokiją, ten juos greičiausiai treniruotų dabartinis Venecijos „Umana Reyer“ strategas Walteris De Raffaele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius