Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 09

Abejonėms gaubiant Lietuvos rinktinės dangų – kapitono pastangos: „Darbuojasi labai aktyviai“

Lietuvos krepšinio sirgaliai pastarąją savaitę skaitė vieną prastą naujieną po kitos. Ištraukus pasaulio krepšinio čempionato burtus, kilo abejonės bent dėl šešių kertinių nacionalinės komandos žaidėjų dalyvavimo planetos pirmenybėse. Bet Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) galva ramina, kad dramatizuoti situaciją dar per anksti ir išskiria kapitono Jono Valančiūno indėlį bandant sulopyti prakiūrančios Lietuvos rinktinės valties skyles.
Mindaugas Balčiūnas apžvelgė Lietuvos rinktinės situaciją ir gyrė Joną Valančiūną
Mindaugas Balčiūnas apžvelgė Lietuvos rinktinės situaciją ir gyrė Joną Valančiūną / 15min nuotr.

Domantas Sabonis, Marius Grigonis, Rokas Giedraitis, Lukas Lekavičius, Edgaras Ulanovas ir Ignas Brazdeikis – dėl šių pastaraisiais metais Lietuvos rinktinėje svarbius vaidmenis užėmusių žaidėjų kilo klausimai pastarąją savaitę.

Nors rugpjūčio pabaigoje Filipinuose mūsų šalies komandą kils į pasaulio čempionato kovas, kuriose bus dalinami ir olimpiniai kelialapiai, panašu, kad į tolimąją Aziją Kazys Maksvytis išsiveš gerokai nukraujavusią sudėtį.

„Šiandien neatskleisiu nei kandidatų sąrašo, nei pavardžių, bet galiu tik pasakyti, kad rinktinė bus pasikeitusi, bus ir netekčių iš tų žaidėjų, kurie dalyvavo paskutiniame čempionate. Šiemet, manau, kad bus sudėtingiau surinkti rinktinę“, – iš karto po ištrauktų burtų patvirtino pats rinktinės treneris.

15min teiravosi LKF generalinio sekretoraus Mindaugo Balčiūno dėl minėtų žaidėjų situacijos.i

„Jei atsakymai nėra teigiami, jie traktuojami ir pateikiami kaip negatyvūs. Nežinau, ar taip reikėtų. Manau, kad situacija šiek tiek uždramatizuota, – sakė vienas LKF vadovų. – Nepaisant viso noro kuo greičiau žinoti atsakymus, rinktinės sudėtis galutinai paaiškės tik liepos pradžioje – greičiau neverta tikėtis. Yra daug visiems suprantamų objektyvių priežasčių. Sakyčiau, kad dar šiek tiek per anksti. Klubiniai sezonai dar pačiame įkarštyje, LKL dar net neprasidėjo lemiamų kovų metas. Gal truputį per anksti tikimės atsakymų?“

Lukas Balandis / BNS nuotr./Mindaugas Balčiūnas
Lukas Balandis / BNS nuotr./Mindaugas Balčiūnas

Vis dėlto ženklai rodo, kad bent kelių atsisakymų šią vasarą sulaukti galime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius