Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 10 06

Avarinis iškvietimas Vilniuje – traumą patyrusį M.Echodą laikinai keičia 36-erių veteranas

Dešinės rankos nykščio traumą patyrusio Martyno Echodo netekęs Vilniaus „Rytas“ ilgai nedelsė ir jau rado laikiną pamainą. 15min šaltiniai skelbia, jog sostinės klubas pasipildė netrukus 37-ąjį gimtadienį minėsiančiu Tautvydu Lydeka, kuris į „Rytą“ grįžta po šešerių metų pertraukos.

Tai laikinas Vilniaus „Ryto“ papildymas, kol į rikiuotę sugrįš mėnesiui dėl traumos iškritęs Martynas Echodas.

Šiuo metu „Ryto“ priekinę liniją sudaro vos du aukštaūgiai – estas Kristijanas Kitsingas bei Rokas Gustys. Dėl nykščio traumos žaisti negali M.Echodas, o amerikietis Chrisas McCullough dėl galimai sukeltos avarijos yra klubo suspenduotas.

Praėjusį sezoną 208 cm ūgio 115 kg sveriantis T.Lydeka pakeitė net tris komandas – startavo Pezaro „Carpegna Prosciutto“ ekipoje, sausį persikėlė į Alytaus „Sintek-Dzūkiją“. LKL pirmenybėse varėniškis rinko po 6 taškus ir po 2,8 atkovoto kamuolio.

Prieš pandemiją centras išvyko į trečiąją Prancūzijos lygą, kur sudarė sutartį su Kano „Basket Calvados“ ekipa, tačiau šioje ekipoje debiutuoti nespėjo.

Pasiruošimą sezonui T.Lydeka atliko su „Sintek-Dzūkija“, tačiau klubo pasiūlymą varėniškis atmetė.

„Ryto“ vadovai pastiprinimo pirmiausia dairėsi į dublerių komandą, kurioje rungtyniauja 23-ejų metų centras Martynas Pacevičius, tačiau dėl amžiaus limito aukštaūgis dvigubos licencijos žaisti ir NKL, ir LKL čempionatuose gauti negalėjo.

Artėjantį savaitgalį „Rytas“ namuose priims „Šiaulius“, o FIBA Čempionų lygos sezonas startuos Spalio 27-ąją dieną rungtynėmis „Siemens“ arenoje su Atėnų „Peristeri“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius