Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 04

Ballų realybės šou padedantis kurti prodiuseris jau susipažino su šeimynėle

Trečiadienį į Lietuvą nutūpė krepšinio Kardashianais vadinama Ballų šeimynėlė. Ir būtent tokia etiketė jiems klijuojama ne be reikalo – Lietuvoje ir toliau bus kuriamas „Ball in the Family“ realybės šou, kuriame rodoma garsiosios šeimos kasdienybė. Prie šio projekto prisidės ir Lietuvos kino produkcijos įmonė.
„Ball in the Family“ realybės šou iliustracija
„Ball in the Family“ realybės šou iliustracija / Facebook.com

„Lituanica Films“ prodiuseris Karolis Malinauskas ketvirtadienį popiet grįžo iš Birštono, kur yra apsistojusi Ballų šeima. Vyrui bent jau artimiausią mėnesį šis kraštas taps antraisiais namais.

„Scanpix“/AP nuotr./Ballai atvyko į Lietuvą. LaMelo Ballas ir LiAngelo Ballas.
„Scanpix“/AP nuotr./Ballai atvyko į Lietuvą. LaMelo Ballas ir LiAngelo Ballas.

Broliai LaMelo ir LiAngelo penktadienį surengs pirmąją spaudos konferenciją ir dalyvaus treniruotėje, bet užkulisinis veiksmas prasidėjo anksčiau.

Keletą dienų prieš Vilniuje nusileidžiant Ballams, į Lietuvą atvyko daugiau nei 20 žmonių komanda, kurianti „Ball in the Family“ realybės šou.

Antrą sezoną skaičiuojantis projektas yra talpinamas į socialinį tinklą „Facebook“, kuriame turi 1,2 milijono sekėjų.

Pirmas realybės šou epizodas jau yra peržiūrėtas daugiau nei 26 milijonus kartų, kelios kitos serijos patraukė 10 milijonų žmonių dėmesį.

Garsioji šeima dabar gyvena „Vytautas Mineral SPA“, kur jų gyvenimą beveik ištisai filmuos laidos kūrybinė grupė.

Nors Ballai dar nėra atsigavę po patirto laiko juostų skirtumo, jie, kaip 24sek pasakojo K.Malinauskas, yra gerai nusiteikę ir pozityvūs.

K.Malinauskas papasakojo apie pasiūlymą prisidėti prie realybės šou kūrimo, Ballų būdą ir panašių laidų finansus.

nuotr. asmeninio archyvo/Karolis Malinauskas
nuotr. asmeninio archyvo/Karolis Malinauskas

– Kaip pavyko gauti pasiūlymą prodiusuoti Ballų realybės šou? 24sek paklausė K.Malinausko.

– Kadangi mūsų kompanija „Lituanica Films“ jau keletą metų dirba su Los Andželu ir Holivudo rinka, tai su mumis per partnerius susisiekė „Bunim/Murray Productions“ prodiuserinė kompanija. Jie taip pat kuria Kardashians ir kitus didelius realybės šou. Kadangi turim patirtį, paprašė, kad padėtume organizuoti filmavimo darbus Lietuvoje. Jie atvyko keletą dienų prieš atvažiuojant Ballams ir prasidėjo darbai.

– Kokios yra jūsų kompanijos užduotys?

– Yra didelė filmavimo grupė iš Amerikos, atskrido daugiau nei 20 žmonių, yra mūsų dalis komandos. Pirmam etapui Lietuvoje mažiausiai bus dirbama kiek daugiau nei mėnesį. Tai yra daugiau pagal formatą „behind the scenes“, kai daugiausia rodoma, kas vyksta už kadro. Yra filmuojama jų kasdienybė, ką daro broliai, šeima.

– Kodėl, jūsų nuomone, čia atvyko Ballai: kurti šou ar žaisti krepšinį?

– Norėčiau likti korektiškas ir pasakyti tėvo LaVaro ir brolių poziciją, kad jie atvažiuoja čia žaisti krepšinio, treniruotis ir miegoti. O kokie yra kiti papildomi pliusai ar minusai, visos šalys žino: tiek „Vytauto“ klubas, tiek visi kiti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Garsioji Ballų šeimyna atvyko į Lietuvą
Luko Balandžio / 15min nuotr./Garsioji Ballų šeimyna atvyko į Lietuvą

– O konkrečių reikalavimų gavote? Ar daug jų buvo?

– Reikalavimų visada yra, bet taip yra dirbant su kiekvienu žymiu aktoriumi ar sportininku. Čia daugiau yra konfidencialumo dalykai, todėl šiuo metu, kol niekas į eterį nėra išėję, nelabai norėčiau atskleisti. Kad reikalavimų buvo – tai tikrai. Jie visi yra labai gerai nusiteikę, atsipalaidavę, aplink yra daug žurnalistų iš kitų šalių. Vakar teko girdėti ESPN interviu, tai Ballai apie Lietuvą atsiliepė tikrai teigiamai. Kol kas nuotaikos geros ir visi nusiteikę darbui.

– Pradinis susitarimas yra daugiau nei mėnesiui...

– Matot, tai jau yra klubo reikalai ir klubas turi savo poziciją, jų vardu negaliu nieko kalbėti. Kas liečia brolius Ballus, kurie žais krepšinį, aš negaliu nieko komentuoti. Oficialiai yra paskelbta, kad sutartis yra iki sezono pabaigos, todėl tikėtina, kad tiek jie ir žais.

– Ar pačiam teko kalbėtis su broliais arba tėvu?

– Labai trumpai, šiandien jie dar nėra atsigavę po laiko juostų pasikeitimų, todėl nelabai kas puola į akis ir duoda žmonėms atsigauti po kelionės. Rytoj bus daugiau veiksmo.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ballai atvyko į Birštoną
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ballai atvyko į Birštoną

– Kokie pirmieji įspūdžiai apie Ballus? Tokie patys, kokie matomi prieš kameras?

– Man pasirodė, kad jie yra labai normalūs, korektiški, paprastai bendraujantys. Kameros ir kiti dalykai yra šou dalis. Geras sportininkas turi būti ir geras aktorius, ir geras diplomatas. Turi žinoti, kada ir ką pasakyti, pabūti linksmu arba piktu. Jei klausiate, ar yra kažkokios arogancijos, aš to visiškai nepastebėjau. Jie labai draugiškai ir pozityviai nusiteikę.

– Kiek kainuoja nufilmuoti vieną tokią laidą?

– Na, tai yra gan konfidenciali informacija.

– Gal bent pasakysite, kelių tai nulių zona?

– Aš nenorėčiau kalbėti apie šitą laidą, bet galiu pasakyti, kad rimto filmavimo diena gali kainuoti ir šimtą, ir penkis šimtus tūkstančių. Yra daug sudedamųjų dalių: kiek laiko filmuoji, kiek žmonių dalyvauja, kokie yra režisieriai, operatoriai, prodiuseriai ir taip toliau. Čia aš kalbu apie didelius tarptautinius projektus, kaip šis.

„Game of Thrones“ viena serija gali kainuoti penkiolika milijonų. Čia kalbu jau apie patį aukščiausią serialų lygį.

– Bet šis projektas, žinoma, nėra toks brangus, taip?

– Taip. Čia yra labai daug sudedamųjų dalių: mes vienas žinom, o kitų – ne. Jei darai filmą ir pats prodiusuoji, gali įsivardinti ar įvertinti. Dabar pasakyti yra labai sunku. Šio realybės šou vienas prodiuserių yra pats tėvas LaVaras Ballas, tai nežinau, kiek jis pats kainuoja (juokiasi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius