-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 04

Amerikiečiai sužavėti – Ballus pasitiko karališkas chaosas ir prabangus Vilniaus oro uostas

Į Lietuvą suplūdo JAV žiniasklaidos atstovai, kurie seka kiekvieną garsiosios Ballų šeimynėlės žingsnį. Amerikiečiams paliko įspūdį Jurgio Didžiulio daina „Welcome to Lithuania“ ir prabangus Vilniaus oro uostas.
Garsioji Ballų šeimyna atvyko į Lietuvą
Garsioji Ballų šeimyna atvyko į Lietuvą / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„LaVaro Ballo šou atvyko į Lietuvą ir sukėlė tikrą chaosą“, – skelbia „New York Post“.

Leidinys rašo, kad Ballai į Vilniaus oro uostą įžengė su karališku patarnavimu. Žurnalistams paliko įspūdį gyvą serenadą atlikęs Jurgis Didžiulis ir minia žurnalistų bei sirgalių.

Lietuvoje apsilankęs ESPN apžvalgininkas Jeffas Goodmanas sceną apibūdino kaip beprotišką: „Fotografų įranga dužo, o žurnalistai krito ant žemės. Vienas žurnalistas manęs paklausė, ar čia atvyko LeBronas Jamesas ar Michaelas Jordanas. Aš tik nusijuokiau.“

J.Goodmanas ketvirtadienio rytą sėdo pusryčiauti „Vytautas Mineral Spa“ ir pripažino: „Gyvenimas nėra jau toks prastas LaVarui ir jo berniukams Lietuvoje.“

Niekada nebuvau Lietuvoje, todėl negaliu daug pasakyti apie gyvenimo kokybę čia, tačiau tai atrodo kaip pats prabangiausias ir šilčiausias oro uostas

„Deadspin“ ypač patiko J.Didžiulio pasirodymas. Žurnalistai pateikė visus dainos „Welcome to Lithuania“ žodžius ir teigė, kad ji labai gerai įsimenanti.

„Gal aš tik bandau atrasti šviesumo šiame šaltyje, aš myliu šią dainą. Labai džiugu, kad tai buvo pirmas dalykas, kurį išgirdo LiAngelo ir LaMelo, atvykę į nepažįstamą šalį. Lietuva turėtų šią dainą rodyti per „Super Bowl“ rungtynes, nes ji tokia kabinanti, kad aš noriu užsisakyti ten kelionę ir pažiūrėti žemo lygio krepšinio bei aplankyti Velnių muziejų“, – rašo „Deadspin“.

CBS kanalas buvo tiesiog sužavėtas išvydęs Vilniaus oro uostą.

„Visų pirma, tai yra vienas neįtikėčiausių oro uostų. Niekada nebuvau Lietuvoje, todėl negaliu daug pasakyti apie gyvenimo kokybę čia, tačiau tai atrodo kaip pats prabangiausias ir šilčiausias oro uostas, kurį man yra tekę matyti“, – rašo Pete'as Blackburnas.

VIDEO: Broliai Ballai atvyksta į Lietuvą: ką būtina žinoti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius