Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 28

D.Redikas apie A.Valentaitės kaltinimus: „Tai tik įskaudintos moters fantazija“

Dovydui Redikui gresia net aštuoneri metai nelaisvės už vagystes iš buvusios merginos Astos Valentaitės. Pats krepšininkas Graikijos žiniasklaidai tikina, kad tai tik išpūstas burbulas.
Dovydas Redikas ir Asta Valentaitė
Dovydas Redikas ir Asta Valentaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

25-erių krepšininkas praėjusį sezoną žaidė Graikijos antrojoje lygoje, Arkadikos SEFA ekipoje.

Graikus pasiekė 15min aprašyta byla tarp D.Rediko ir jo buvusios mylimosios A.Valentaitės.

Krepšininkas Dovydas Redikas sulaukė kaltinimų pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 178-ojo straipsnio 3 dalį – dėl stambios vagystės.

Neoficialiais duomenimis, dvejus metus su A.Valentaite artimai bendravusį D.Rediką gundė ne grynieji pinigai, o papuošalai, brangenybės ir kitas vertingas gražuolės turtas.

Pats D.Redikas, sulaukęs oficialių įtarimų, irgi turėjo teisę išreikšti savo poziciją. Ji bylos medžiagoje užfiksuota kaip dvejopa. Asmuo savo kaltę pripažįsta, tačiau ne pilnai, o tik iš dalies. Ką iš tiesų pasisavino, o dėl ko galbūt yra apkaltintas nepelnytai, D.Redikas turės galimybę smulkiau pasiaiškinti teisminio nagrinėjimo metu.

Tačiau Graikijos žiniasklaidai vyras visus kaltinimus neigė.

„Visa tai labai kvaila. Burbulas. Tai tik įskaudintos moters fantazija. Jai visada reikia dėmesio ir viešumo. Tai ne pirmas kartas, kai ji mane kaltina blogais dalykais. Praėjusiais metais, prieš tai, kai atvykau į Arkadikos, ji rašė žinutes mano komandos draugams ir kaltino mane. Kol mes buvome drauge, ji padavė į teismą kitą moterį dėl beprotiškų dalykų“, – savo įvykių versiją „Sport24“ pateikė D.Redikas.

„Nevykčiau atostogauti į Graikiją, jeigu mane norėtų įkalinti aštuoneriems metams. Ji prieš mane nieko neturi, kad laimėtų teismą. Moteris tiesiog yra įskaudinta, kad praėjusiais metais išsiskyrėme, nes man reikėjo vykti į Graikiją. Ji pavydi“, – tęsė krepšininkas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Turtą iš Astos Valentaitės Dovydas Redikas vogė 3 metus: kaltinimus pripažįsta, bet ne visus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius