TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 06 29

Darbo ieškančio Rimo Kurtinaičio žvilgsnis krypsta į Aziją

Rimas Kurtinaitis užmarštyje paliko anksčiau laiko pasibaigusį karjeros etapą „Wolves“ klube bei ieškosi naujos darbovietės. 15min laidoje PIKENROLAS dalyvavęs patyręs specialistas teigė, jog jo žvilgsnis dabar krypsta į Azijos rinką.

63-ejų metų Rimas Kurtinaitis tapo pirmuoju Alytaus „Wolves“ klubo treneriu istorijoje, tačiau iš posto strategas išverstas buvo prieš atkrintamąsias varžybas, kovo mėnesio pabaigoje.

Triskart Europos taurės čempionas po skyrybų su Gedimino Žiemelio klubu 15min portalui buvo davęs skambų interviu, o dabar versti lapų atgal nebenori.

„Nenoriu dairytis atgal, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė R.Kurtinaitis. – Reikia žiūrėti į priekį. Viskas įvyko taip, kaip įvyko. Apie tai buvo daug rašyta ir kalbėta, tad į šią temą grįžti nebenoriu. Mano gyvenime dabar nieko nevyksta. Nėra nei blogumų, nei gerumų. Vasara, šilta, tad viskas vyksta aplink namus Rokeliuose.“

Strategas patvirtino Lietuvos krepšinio užkulisiuose girdimą informaciją, kad rinkoje aktyviai ieškosi naujo klubo. Vis dėlto Kurčio žvilgsnis krypsta į netradicinę, bet lietuvių vis labiau mylimą Aziją.

„Šiuo klausimu dirba mano agentas. Jeigu pasitaikys įdomus variantas, didelė galimybė, kad dirbsiu. Variantų yra, bet nenoriu kalbėti, kol dar neprasidėjo. Galvoju apie Aziją. Man ten būtų įdomu. Krepšinis ten šoktelėjo į viršų – Japonija, Taivanas, Pietų Korėja. Nežinau, kaip dabar viskas vyksta su Kinija, bet ten pakliūti nėra lengva. Jei bus variantų, galvočiau apie darbą Azijoje“, – 15min laidoje sakė R.Kurtinaitis.

Trenerio karjerą legendinis šalies krepšininkas pradėjo būtent Vakarų Azijos valstybėje, kuomet 2002 – 2006 metų sezonuose dirbo Azerbaidžano klube Baku „Gala“. Tuomet karjeros kelias vingiavo per Rusiją, Lietuvą, Lenkiją, Latviją ir Italiją.

Visa 15min laida su Linu Kleiza ir Rimu Kurtinaičiu:

VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleiza ir R.Kurtinaitis – į Europą prisibeldę „vilkai“ ir kur pasuks Šaras?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius