-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 06 09

E.Ulanovui ir A.White'ui virtualioje arenoje iššūkį metė esporto žaidėjai

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Aaronas White‘as ir Edgaras Ulanovas sezono pabaigoje sulaukė iššūkio ne tik Lietuvos krepšinio lygos finalo serijoje, bet ir virtualioje arenoje, kur stojo į kovą su Kauno „Žalgirio“ esporto komandos „League of Legends“ žaidimo žaidėjais.
Aaronas White'as, Martinas Gebenas ir Edgaras Ulanovas
Aaronas White'as, Martinas Gebenas ir Edgaras Ulanovas / BNS nuotr.

Žalgiriečiams trijuose žaidimuose – NBA, FIFA ir „UFC3“ iššūkį metė du esporto žaidėjai – Ernestas „Rimtuolis“ Labanauskas ir Dalius „Smacl3r“ Žukauskas. Keturi vyrukai varžėsi žaisdami specialiais žaliai baltais „Play Station 4” žaidimo konsolės pultais, kuriuos jau dabar galima įsigyti visose „TOPO Centras“ parduotuvėse.

Pirmoji kova krepšininkų ir esporto komandos narių laukė NBA žaidimo virtualioje arenoje. Čia stipresni, kaip ir priklausoma, pasirodė krepšininkai, sugebėję įveikti savo oponentus.

VIDEO: Žalgiriečių iššūkis esportininkams: ar krepšininkai pasipriešins profesionalams?

Po to iškart sekė dvikova FIFA žaidime, kuriame žalgirietis Edgaras Ulanovas yra pagarsėjęs kaip pats geriausias žaidėjas tarp „Žalgirio“ klubo krepšininkų. Visgi šįkart futbolo žaidime E.Ulanovo ir A.White`o duetui teko pripažinti varžovų pranašumą vienu įvarčiu.

Galiausiai, galutinį kovos rezultatą padėjo išsiaiškinti kovinio sporto gerbėjų itin mėgstamas žaidimas „UFC3“. Abu duetai į dvikovą vienas prieš vieną delegavo atstovus, kurie dar nebuvo anksčiau žaidę šio žaidimo. A.White‘o ir „Smacl3r” akistatoje žalgirietis išplėšė pergalę po kelių raundų kovos.

„Atrodo, kad krepšininkai turėjo stiprų pasiruošimą prieš dvikovą, – juokavo esporto žaidėjai. – Tikrai būčiau laimėjęs „UFC“ žaidimą, bet komandos draugas pakišo koją. Leidome žaisti tiems, kas dar nebuvo žaidę šio žaidimo, bandžiau perduoti patirtį, bet nelaimėjome. Suteikėme jiems pasitikėjimo prieš LKL finalo kovas.“

„Žalgirio“ krepšininkui duetui po lemiamo žaidimo pergalę išplėšęs A.White‘as prisipažino, jog namuose žaidžia tik vieną žaidimą.

„Namuose žaidžiu tik „Fortnite“, bet ir šie visi žaidimai buvo smagūs“, – pasakojo aukštaūgis.

Savo ruožtu E.Ulanovas – patyręs „geimeris“. Puolėjas jau anksčiau yra išbandęs ne vieną žaidimų konsolės žaidimą, o mėgstamiausias krepšininkui – FIFA žaidimas.

„Esu išbandęs visus šiuo žaidimus, bet daugiausiai žaidžiu FIFA. Nemanau, kad krepšinio žaidimas yra toks realistiškas kaip futbolo, o „UFC“ žaidimą labai smagu pažaisti su draugais“, – tvirtino E.Ulanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius