Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 11

Į eterį sugrįžę Ballai: kaistanti atmosfera Prienuose, nusivylimas V.Šeškumi ir maloni viešnia

Sekmadienį Jungtinėse Valstijose startavo trečiasis „Ball in the Family“ realybės šou sezonas. Pirmoje serijoje – vis dar Lietuvoje savo istoriją kuriantys garsieji amerikiečiai.
V.Šeškaus ir L.Ballo skandalas
V.Šeškaus ir L.Ballo skandalas

Trečio sezono pirmoje serijoje grįžtama į apsnigtą Kauną ir Prienus. Mėgstamoje Prienų picerijoje pietaujanti šeimynėlė su bičiuliais sulaukia didžiulio vietos vaikų dėmesio. Ne vienas mažametis nori nusifotografuoti su žvaigždėmis, o tėvas LaVaras tuo metu gana įdėmiai seka įvykius, susijusius su artėjančia NBA naujokų birža.

Kaip žinia, tėtušis įsitikinęs, kad jo sūnus LiAngelo jau šiemet galėtų praverti stipriausios planetos lygos duris.

Viešėdamas Lietuvoje LiAngelo sulaukė ir savo širdies draugės Izzy. Ją sportininkas pasitiko Vilniaus aerouoste. Tą dieną draugiškose rungtynėse su kinais puolėjas buvo įmetęs 72 taškus, tad neslėpė geros nuotaikos.

Sportininko draugei Lietuva paliko gerą įspūdį, tačiau aprodydamas vietoves LiAngelo damai parodė ir nelabai gražią mūsų šalies pusę, pavyzdžiui – apleistus ir negyvenamus namus.

Tuo tarpu LaVaras ir toliau demonstruoja „verslumo“ geną bei apsilanko bendrovėje, kuriančioje ir siuvančioje „Vytauto“ sportinę aprangą bei renkasi įvairius gaminius savam BBB katalogui bei paties įkurtai JBA lygai. Čia garsusis amerikietis gauna ir dovaną – BBB logotipu bei „Vytauto“ spalvomis papuoštą žieminę kepurėlę.

Tuo metu jaunėlis LaMelo sprendžia visai kitokias problemas. Per pastarąsias penkerias LKL rungtynes gynėjas aikštėje buvo pasirodęs vos 11 minučių. Toks kuklus minučių skaičius nei jo, nei tėtušio akivaizdžiai netenkino. LaMelo skundėsi praradęs motyvaciją.

„Jis per savo gyvenimą dar niekada nebuvo tas, kuris sėdėtų ant suolo“, – pyko LaVaras.

Nors „Vytauto“ krepšininkai savo garsiesiems bendraklubiams iškrėtė pokštą ir apklijavo jų spinteles nuotraukomis, kaip jie turėtų atrodyti po trisdešimties metų, tokios komandos draugų išdaigos LaMelo nesužavėjo.

Paklaustas, ar jam patinka komandos draugai ir atmosfera „Vytauto“ drabužinėje, amerikietis atsakymo nedavė.

Tėtušis net strykteli iš vietos, kai Virginijus Šeškus pagaliau suteikia šansą LaMelo ir leidžia jį į aikštę nuo atsarginių suolo rungtynėse su Panevėžio „Lietkabeliu“. Bet tose pačiose rungtynėse Ballų šeimyna turi jau kitą problemą – komandos draugai nesidalija kamuoliu su apie NBA svajojančiu LiAngelo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius